Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FÉNYÁRADAT

Az áttetsző színes függöny lesz a nyár sztárja, ez a te otthonodból sem hiányozhat

2024. május 07.

1 perc olvasás

ELLE

nappali napfény függöny világos terek
Az áttetsző színes függöny lesz a nyár sztárja, ez a te otthonodból sem hiányozhat
© Shutterstock

Takar, mégis mindent megmutat - az áttetsző színes függőny minden nyári feltételnek megfelel.


A napsütéses tavaszi és nyári napok áttetsző anyagokat igényelnek, ha a függönyről van szó. 2024-ben minden eddiginél izgalmasabb felhasználási módokat láthatunk. Sokan vannak, akik nem hajlandóak lemondani a színekről, éppen ezért áttetsző színes függönyt használnak, hogy ne kelljen lejjebb adni sem a design, sem a napfény igényükről.  A szakértők szerint azért is tökéletes választás, mert olyan, mint hogyha egy élő festmény lenne a házban.

Tavaszi festmény

Friss palettájáról és virágos finomságáról híres Trisha Guild cége, a Designers Guild tökéletes választás azoknak, akik továbbra is szeretnének kapcsolatot a természettel. Az „Arbre de Printemps” szövet hatalmas siker, mivel korábban csak tapétának tervezték, de mára már függőnyként is megalkották.

Fotó: designersguild.com

Ezeregyéjszaka

A templomok, elefántok és emberalakok, mintha csak a pusztában lennének. A semmiből jelennek meg az élő fényben, a szereplők csak fel-fel bukkannak, megelevenednek. Élénkebb színekben is kapható, de ennek a hatását szeretik a legtöbben. 

Fotó: Rubelli.com

Presztízs Textíliák

A kép jobb oldalán található Banff szöveg, mintha csak egy textil fürdőszoba csempe lenne - sokak szerint ez a titka a nem mindennapi anyagnak. A Rockies kollekció legnépszerűbb design-ja, minha csak egy híres festő munkája lenne, puhítja, lágyítja a teret. 

Fotó: prestigious.co.uk

via 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves