Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lista

Ezek a legtrendibb kanapék 2024-ben

2024. május 08.

2 perc olvasás

ELLE

kanapé decor
Ezek a legtrendibb kanapék 2024-ben
© Shutterstock

Ezek a kanapék idén nagyon népszerűek. 


A sarokkanapé már régóta velünk van, de természetesen idén sem veszített a varázsából. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen kényelmes, stílusos, valamint könnyedén a nappali középpontjává tehetjük néhány jó tanács megfogadásával. Íme, a legtrendibb kanapék listája. 

A kényes fehér szín is népszerű

Habár a fehérrel sok gondunk lehet, hiszen minden folt meglátszik rajta, mégis népszerű, ugyanis nagyon elegáns lehet a nappalinkba. Az Anthropologie Mica vászon sarokkanapéja a fa elemekkel igazán egyedi, és nem egy olyan darab, ami minden második ember otthonában megtalálható. A vásárlók lélegzete is elakadt ettől a kanapétól. Az ára azonban közel sem az olcsó kategóriába tartozik, ugyanis jelenleg 4000 fontba kerül, ami közel 2 milló forint. Azonban bármi ehhez hasonló dívány a nappaliba tökéletes lehet.

www.anthropologie.com

A kis kanapék mindenhol elférnek

A Wayfair Celis 2 darabos kárpitozott sarokkanapéja pink színben megadhatja azt a pluszt, amire az otthonunkban szükségünk van. Ez egy olyan szín, ami azonnal felkelti a vendégek figyelmét, ahogy belépnek a lakásba. Szintén tökéletes, ha kis helyed van a nappalidban. Az ára 500 font, ami forintba átszámítva körülbelül 225 ezer forint. Ez a rózsaszín mindenki otthonában megállja a helyét. A lakberendezők szerint az otthonosság érzését kelti.

wayfair

A bársony sarokkanapé zsámollyal

A peacock zöld igazán népszerű 2024-ben, ha a lakberendezésről van szó. A Modular Cruz kanapéja zsámollyal remek választás azoknak, akik valami elegáns, de mégis egyszerű dolgot keresnek a nappalijukba.  Ha színt szeretnél a szobádba, de attól is félsz, hogy túl sok lesz, ez az árnyalatú zöld, bársony kanapé igazán kifinomult színpompát ad. Néhány szürke és más árnyalatú zöld díszpárnával pedig még inkább feldobhatod. Azonban ez is egy drága darab, 1994 font az ára jelenleg, ám rengeteg boltban kapható olcsóbb kategóriás, hasonló kanapé

dunelm

Via

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves