Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Ilyen lesz Kylie Jenner óriási villája, ami föld alatti bunkerrel és 15 szobával rendelkezik

2024. június 06.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

timothée chalamet Kim Kardashian Kylie Jenner Kylie Jenner háza
Ilyen lesz Kylie Jenner óriási villája, ami föld alatti bunkerrel és 15 szobával rendelkezik
© Shutterstock

Kylie Jenner hamarosan beköltözhet új, 15 millió dolláros házába.

 


Három év kellett ahhoz, hogy a 26 éves milliárdos, Kylie Jenner mega házának építése végre a finisbe érjen. A 1600 négyzetméteres, modern farmházat a legjobb kanadai építész, Richard Landry tervezte egy másfél hektáros telken, amely a legnagyobb Hidden Hillsben. A házban a pletykák szerint 15 hálószoba és egy föld alatti bunker került kialakítasra.

Rejtőzködő életmód

A friss légifelvételeken látszik, hogy Kylie otthonának külső színei illeszkednek a szürke tető anyagáéhoz és hogy a kétgyermekes anyuka egy nagy medencét építtet a hátsó kertbe, amelyet jelenleg zöld tető fed. Ugyan a tereprendezés még hátra van, az biztos, hogy sok zöldre lesz szükség a ház körül, hogy Kylie és új szerelme, Timothée Chalamet, védve legyenek a kiváncsiskodóktól. A hatalmas luxusingatlanba majd az épület alá vezető alagúton keresztul tudnak bejutni autóval és az US Sun szerint még egy földalatti bunker is gondoskodik a család biztonságáról.

Közel a Kardashian klánhoz

Kylie és Travis Scottal két közös gyeremeke, Stormi és Aire új otthona a Kardashian-család több tagjának házához is nagyon közel van, főleg anyjához Kris Jennerhez és féltestvéréhez Khloe Kardashianhoz költözik közel. A reality-sztár legújabb háza bővíti az egyébként is lenyűgöző ingatlan portfólióját. Kylie jelenleg egy 36 millió dolláros kastélyban él Holmby Hillsben, de a birtokában van még az a Beverly Hills-i villa is, amelyet ő és volt párja Travis Scott épp próbálnak eladni.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves