Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÁRIZSI SZÁLLÁS

Ezek a legkülönlegesebb lakások Párizsban, amiket bárki kibérelhet az Airbnb-n

2024. május 13.

2 perc olvasás

ELLE

párizs Airbnb szállás nyaralás
Ezek a legkülönlegesebb lakások Párizsban, amiket bárki kibérelhet az Airbnb-n
© Shutterstock

Párizsban sok különleges helyet találsz, ám az Airbnb-k is figyelemre méltóak, hihetetlen szállásokat találhatsz a szerelem városában. 


Párizs a szerelem városa, de a különleges szállások paradicsoma is. Nem titok, hogy a szállodai szobák ára igen borsos. Ám kedvezőbb áron is találhatsz pazar megoldásokat, megmutatjuk az 5 legkülönlegesebb szállást, amit az oldalon foglalhatsz.

Flamingókkal összezárva

A flamingós paradicsom akkor ajánlott, ha többen utaztok Párizsba. A lakásban ugyanis 3 hálószoba, és 2 fürdőszoba is található. Az ingatlan a Gare du Nord közelében található, de egy lépésre a párizsiak törzshelye, a Canal Saint-Martin is, ami a nyári hónapokban közkedvelt piknikhelyszín. A reptér egyszerűen és gyorsan elérhető, és ezen a környéken mindig élmény csak lenézni az utcára is. 

Étterem otthon? 

Az egy hálószobás étteremotthont különböző célokra foglalják a vendégek. Vannak, akik szállásnak használják, mások baráti ebédeket tartanak itt, vagy éppen workshopokat szerveznek a helyszínre. Ez a multifunkcionális gourmet tér a nagy beszélgetések és a finom falatok helyszíne - baráti társaságoknak a kis hely ellenére is ajánlott! Csak egy pár lépésre található a csütörtökön és vasárnap működő Bastille Piac, ahol a helyi termelők isteni sajtáválogatásaiból, húskészleteiből, vagy bio zöldségeiből is választhatsz a menübe. Az elhelyezkedés is remek, közel a Sacré Cœur Bazilika, de a Moulin Rouge is!

Katedrális a nappaliban

Egy hálószoba, és másfél fürdőszoba jár ahhoz a különleges Airbnb-hez, amely egy katedrálishoz hasonlít a fa díszítésnek köszönhetően. Az Opera Garniertől és a Louvre-tól sincs messze a különleges szállás, amely az eddig itt megszállókat lenyúgözte. A fagerendák teszik igazán különlegessé az otthont, amely egyébként számtalan más szempontnak is megfelel: többszáz könyv található benne, a konyha teljesen felszerelt, és még egy terasz is tartozik hozzá. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves