Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 15.: A Rák lehetőséget kap meggazdagodni, a Vízöntő szembesül egy közeli barátja kétszínűségével

2022. augusztus 15.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus hétfői horoszkóp
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 15.: A Rák lehetőséget kap meggazdagodni, a Vízöntő szembesül egy közeli barátja kétszínűségével
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


Ha elég kitartóak a csillagjegyek, szép eredményeket érhetnek el a hétfői horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

A megnövekedett eltökéltség óriási motiváló erőnek bizonyul ma, Kos. Fejezd be a függőben lévő projekteket, és gondold át, mivel szeretnél legközelebb foglalkozni. Ne habozz megtenni valamit, ami bonyolultnak vagy nagy dolognak tűnik. Most bármit képes vagy elérni, és könnyűszerrel megvalósíthatod a terveidet!

BIKA   

Olyan érzésed van, hogy a csillagok visszatartanak, és nem engednek haladni. Ne aggódj, ez csak átmeneti! Mivel ma úgysem érhetsz el jelentős eredményeket, találkozz a barátaiddal, nézzetek meg egy filmet, és élvezd ki ezt a békés napot! Lehet, már holnap beindulnak nálad az események, és kevesebb szórakozásra lesz időd.

IKREK

Találd ki Ikrek, mivel jutalmazod meg magadat azután, hogy elérted a célodat. Meg fogsz lepődni azon, mennyi mindent érsz el akkor - méghozzá stressz nélkül -, ha már közeleg a vég. Csinálj valami különlegeset, és ne legyél rest élvezni a kemény munkád gyümölcsét, akár a szeretteid társaságában!

RÁK

A feletteseid vagy egy ismerősöd - akinek cége van -, felajánlja neked a társulási lehetőséget vagy legalábbis egy olyan opciót, aminek köszönhetően rövid időn belül jelentős jövedelemre teszel szert. Könnyen megeshet, hogy néhány hónapon belül milliomos lehetsz. Ez most nem átverés, megéri rajta elgondolkoznod!

OROSZLÁN

Ma bőven akadhatnak barátok, akik tanácsot kérnek tőled vagy a válladat, amin kisírhatják magukat. És te vagy az egyik legjobb ember, aki megadhatja a szükséges támogatást és gondoskodást. Csak ne adj annyit másoknak, hogy neked semmi se maradjon! Az igaz barátság a problémák megosztásáról szól, de ha kiégsz mások miatt, akkor senkinek sem fogsz tudni segíteni.

SZŰZ

Ma nincs olyan feladat, amit ne tudnál lazán elvégezni. Nagyon elszánt, és lendületes vagy, semmi sem állhat az utadba. Viszont munka után iktasd be a jól megérdemelt pihenést is! Találkozz egy barátoddal vagy vegyél részt egy izgalmas eseményen. Jutalmazd meg magadat a kemény munkáért!

MÉRLEG

A legjobb eredmények gyakran abból fakadnak, hogy a dolgokat a magad módján csinálod. De akár tetszik, akár nem, mindannyiunknak be kell tartania bizonyos szabályokat. Tedd meg, amit tenned kell! Később nagyobb szabadságot kaphatsz, és önállóan, következmények nélkül cselekedhetsz, de ma nincs más választásod.

SKORPIÓ

Ma jókedvű és pozitív leszel! Oszd meg ezt az energiát másokkal, akik kevésbé érzik magukat elégedettnek. A hozzáállásod mélyreható hatással lehet a barátokra, a partneredre, a házastársadra és a gyerekeidre. Ha pedig valaki korábban megbántott, akkor jó eséllyel kibékültök a nap folyamán.

NYILAS

Nagyon találékony vagy ezen a napon, Nyilas. Ha valami hiányzik az életedből, azt lehetőséged van ma megszerezni. Tedd fel magadnak a kérdést: mire van szükségem? Nincs lehetetlen számodra, akár pénzre, új állásra, új szerelemre, segítségre legyen szükséged, meg fogod kapni.

BAK

Nem úgy alakul a napod, mint tervezted, emiatt cserben hagyhat a lelkesedésed, de nagy hiba lenne! Hidd el, van fény az alagút végén, megéri kitartanod! Miután átvészelted a napot, és elérted a céljaidat - legalábbis egy részét -, tervezz valamilyen kellemes kikapcsolódást, és ünnepeld meg a sikereidet a szeretteiddel.

VÍZÖNTŐ

Merj kitörni a mindennapok szürkeségéből, Vízöntő. Próbálj ki egy új frizurát, öltözködési stílust, iratkozz be egy tanfolyamra, csinálj valami új dolgot! És ne menjen a kedved akkor sem, amikor szembesülsz egy közeli barátod kétszínűségével, és kiderül a valódi véleménye veled kapcsolatban.

HALAK

Ha az életstílusod nagyon különbözik másokétól, ma megpróbálhatnak zavarba hozni vele. De nincs okod szégyenkezni. Mindenkinek megvan a saját életútja, és te nem véletlenül választottad a tiédet. Amennyiben neked megfelel, akkor ne állj neki magyarázkodni, és ne érezd rosszul magadat! Az a fontos, hogy neked jó legyen!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves