Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Scary house

Hoppá: az Airbnb-n te is kibérelheted Hókusz pókusz házát, itt van minden infó, hogyan!

2022. szeptember 30.

2 perc olvasás

Gerber Bianka

ház Airbnb Hókusz pókusz
Hoppá: az Airbnb-n te is kibérelheted Hókusz pókusz házát, itt van minden infó, hogyan!
© Helynn Ospina

Eltöltenél néhány éjszakát Hókusz pókusz házában? Hamarosan megteheted! 


Kathy Najimy a Hókusz pókusz 2. sztárja sokat mesélt az az Airbnb-vel való együttműködésről, és arról, hogy a rajongók, hogyan foglalhatják le a Sanderson nővérek nyaralóját. Ha te is szeretnél a bűbáj földjére menni, most mindent elárulunk!

 Helynn Ospina

 

Ennyiért veheted ki 

A film megjelenése előtt hatalmas bejelentést tett az Airbnb:  a massachusettsi Salem távoli erdőjében, mindössze 31 dollárért kivehető Hókusz pókusz háza. Természetesen a kedvezmény a Halloween miatt lesz. A szerencsés nyaralók Mary (Kathy Najimy) és Sarah (Sarah Jessica Parker) Sanderson előtt tisztelegve aludhatnak majd, valamint kipróbálhatják magukat az ősi varázskönyvben foglalt varázslatokban, amelyek mindenben vezették a nővéreket. Ez nagyon rejtélyesen hangzik, ugye? 

Minden meglesz, amire szükséged van, az ágyak és az ágyneműk, a bútorok, a halott lábujja és a pókok

- viccelődött Kathy Najimy, aki hozzátette, hogy pókok valójában nem lesznek, de a Hókusz élmény meghatározó elemei természetesen igen.

 Helynn Ospina

Ez vár a vendégekre

Mielőtt felfedezhetjük a boszorkányház belsejét az ágyaikkal és varázskönyvükkel, a vendégeket az otthon ismerős homlokzata fogadja, amely magában foglal egy nagy forgó vízikereket és egy táblát, amely információkat tartalmaz a "Sanderson Boszorkánymúzeumról", amely a nővérek otthona volt, mielőtt1693-ban felakasztották őket – 300 évvel az első film eseményei előtt.

 Helynn Ospina

A kőlépcsőn való feljutás után a vendégeket egy fortyogó bogrács várja valamint egy patikafal, ósdi megjelenésű könyvespolcok, több seprű, képeslapok és különféle bájitalok. És a szüzek vigyázzanak: Igen, van még egy Fekete Láng Gyertya is.

Azok, akik szeretnének Hókusz pókusz házába ellátogatni, október 12-től foglalhatnak. Minden részletet ide kattintva találsz meg!

Íme, a film előzetese

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves