Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KOLLABORÁCIÓ

Szexi otthon: A H&M ezúttal a Rabanne-nal ad ki közös kollekciót

2023. november 06.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés H&M Home paco rabanne
Szexi otthon: A H&M ezúttal a Rabanne-nal ad ki közös kollekciót
© Shutterstock

Flitterek és csillogás költözik az otthonunkba a H&M és a Rabanne együttműködésének köszönhetően.


Moschino, Mugler, Balmain... A H&M folytatja együttműködési sorozatát a legjobb divattervezőkkel, ezúttal a párizsi Rabanne házzal, amellyel nem csak ruhakollekciót, de lakberendezési tárgyakat is bemutattak. A márka régóta ismert ikonikus, futurisztikus fémes stílusáról, ami a H&M HOME kollaboráció lámpáin, asztali kiegészítőin vagy lakástextiljein is érvényesül.

A kollekciót áthatja a hetvenes évek geometriája, amely a szőnyegek és párnák mintázatában érvényesül, illetve a fémes felületek, amelyek egy flitteres függönyön és lámpán kápráztatnak el minket leginkább.

Alapítónk, Paco Rabanne az 1970-es években tervezett néhány ikonikus fémbútort, ez is szolgált inspirációként, így ez a H&M HOME kollekció a ruhakollekció tökéletes kiegészítője lett. Például a fantasztikus ezüst asztali lámpa, úgy csillog, mint egy flitteres buliruha, és Rabanne innovatív stílusát sugározza

- mondta Julien Dossena, a Rabanne kreatív igazgatója.

A kollekció november 9-től kapható a H&M üzletekben és online.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves