Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kids Room

Megérkezett a H&M Home első gyerekbútor-kollekciója!

2022. szeptember 05.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés bútor h&m H&M Home rattan gyerekszoba
Megérkezett a H&M Home első gyerekbútor-kollekciója!
© hm.com

A népszerű svéd divatmárka, a H&M a gyerekbútor piacra is belépett!


„Letisztult, ízléses és praktikus”

– vezette fel a H&M első gyerekbútor-kollekcióját.

A színes és rattan darabokat elnézve, csak azt kívánjuk, bárcsak árulnák őket felnőtt méretben is!

Rendezett kézműves sarok

A H&M Home új gyerekbútorai között találunk rajzoló asztalkát, hozzá illő felhő támlás székekkel, illetve játékos formájú könyvespolcot, puzzle-ként összeilleszthető sámlikkal. Mindezeket széles színválasztékban, hogy bármilyen stílusú gyerekszobába könnyedén beilleszthetőek legyenek.

A kollekcióból az egyik nagy kedvencünk mégis a tároló padocska, ami egyszerűen elérhetővé teszi a kis kezeknek a játékokat, ruhákat és gyorsabbá teszi az elpakolásukat. A H&M figyelt a biztonságra is: a pad tárolójának ajtaja lassan és finoman záródik, nehogy a kisujjak odacsipődjenek. 

H&M Home
Fotó: hm.com

Rattan gyerek lounge

A H&M Home rattan gyerekbútorainak természetes anyaga és kerekded formái hívogató, barátságos atmoszférát teremtenek bármilyen gyerekszobában. Ebben a kollekcióban is találunk asztalkát, széket, de játékos lovagló ülőkét is. Amit viszont felnőtt méretben mi is nagyon szívesen a nappalinkba raknánk, az a rattan gyerek sezlon vagy heverő, ami tökéletes hely a kicsiknek egy kis olvasásra, pihenésre vagy remek helye az iskolatáskának, ha hazaértek. 

Bájos kiegészítők

A tökéletes összhatásról a makk alakú függőlámpa, a szivárványmintás rojtszőnyeg, a füles tárolók és az állatmintás porcelánkészlet gondoskodnak a kollekcióban. És persze nem maradhatnak el az ennivaló plüssök sem a felhozatalból.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves