Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Szédületes, de Adele pazar álomotthona 22 milliárd forintba került

2022. augusztus 09.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

sztárotthon Adele los angeles luxusház luxusvilla Rich Paul
Szédületes, de Adele pazar álomotthona 22 milliárd forintba került
© Samir Hussein/Getty Images

Jókora hitelt vett fel Adele, de állítása szerint mindent pénzt megér ez a 22 milliárd forintos kaliforniai villa!


A brit zeneszerző és énekesnő, Adele mindig is óvta a magánéletét: az újságok címlapjára is csak a rangos zenei elismeréseivel és menő Las Vegas-i koncertturnéjával került fel. Nemrég azonban mindenki meglepődött azon, hogy egy olyan pazar villát vásárolt magának, ami bőven túlszárnyalja a büdzséjét — az álomotthon ugyanis nem kevesebb, mint 22 milliárd forint került. Annyit elárulunk, hogy egy elképesztően szép villáról van szó.

Mutatjuk is, hogyan néz ki belülről Adele mesés új álomotthona!

az énekesnő beleszeretett ebbe a gyönyörű villába

Az énekesnő új otthona a kaliforniai Los Angeles egyik legelitebb negyedében, a 24 órás biztonsági szolgálattal és kapukkal ellátott Beverly Park-ban található, Steven Spielberg és Adam Sandler házának szomszédságában. Egy igazi sztárok lakta övezetről van szó, ezért nem meglepő, hogy az énekesnő Sylvester Stallone-tól vásárolta meg a házat: a színész és a családja ugyanis 23 évig lakott ebben a villában!

A mediterrán stílusú megavilla egy igazi csoda Los Angeles-i tájképpel, 8 hálószobával, 12 fürdővel , teniszpályával, könyvtárszobával, kézzel festett falakkal, egyedi bútorokkal, kinti-benti medencével és még egy halom extrával, amire csak gondolni lehet.

Hihetetlen, mennyi pénzbe került ez a ház

Mindezeket figyelembe véve nem meglepő, hogy a villáért 22 milliárd forintot kellett kifizetni, amit Adele örömmel meg is tett volna — ha lett volna rá annyi pénze. Január elején ugyanis az énekesnő egy 30 évre szóló 13 milliárd forintnyi hitelt vett fel rá, ami első hallásra őrültségnek hangzik, a realitás viszont azt mutatja, hogy az énekesnő nagyon hamar össze fogja szedni hozzá a pénzt.

Adele ugyanis nemrég kötelezte el magát egy Las Vegas-i koncertturnéra, ami eredetileg 24 showra lett volna lekötve, de a hatalmas érdeklődésre való tekintettel még 8 koncertet is bevállalt. Hogy miért? Mert a 2022 novemberétől 2023 márciusáig tartó turné összes fellépése alatt 400 millió forintot fog keresni. Az egész turné tehát máris hoz neki 9 milliárd forintot, és akkor még csak egy év telt el neki a 30 hiteles évéből. Ügyes, nem?

Adele már alig várja, hogy költözhessen

Persze a hát tele van Sylvester Stallone Rocky-s szobraival és relikviáival, melyeknek a sorsa még kétséges — az azonban biztos, hogy 2229 négyzetméteres ház,minden, amire Adele vágyott és már nagyon izgatott, hogy beköltözhessen vele kedvesével, Rich Paul amerikai sportügynökkel.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves