Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÁLOMOTTHON

Lena Dunham betekintést engedett londoni lakásába

2022. július 15.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

luxus otthon London sztárlakás lena dunham ízlés
Lena Dunham betekintést engedett londoni lakásába
© Morgan Lieberman / Stringer / Getty Images

Rózsaszín bőrkanapé, fehér kandalló és rengeteg, színes művészdarab. Lena Dunham, a Csajok főszereplője, megmutatta bohém, londoni otthonát.


A 36 éves Lena Dunham 2,8 millió dolláros Los Angeles-i bungalóját cserélte le erre a londoni lakásra, miután 2021-ben feleségül ment perui-brit zenész férjéhez, Luis Felberhez, aki szintén 36 éves.

Páratlan stílusérzék: ez Lena Dunham otthona!

Lena pazar nappalijában a klasszikus, fehér kandallón Picasso-stílusú festmény vonja magára a figyelmet, a szemet gyönyörködtető rózsaszín bőrkanapéját pedig minimalista, fekete motívumos, vörös szőnyeg egészíti ki.

Lena Dunham követőinek elmesélte, hogy zöld szemlélettel arra törekedett, hogy vintage darabokkal rendezze be otthonát.

Mindig is igazi otthonülős típus voltam– remete, házi macska, ágylakó. Ez a habitus a zárkózottságommal, a krónikus betegségemmel és az írói karrieremmel vegyítve jelenti számomra az OTTHONT. Talán ezért érzek ekkora igényt a környezetem testre szabására. Sokkal jobban tudatosult bennem, hogy mit tesznek a tömeggyártású bútorok a veszélyeztetett bolygónkkal. Ennek eredményeként alámerültem a vintage darabok világába, amelyeknek saját történetük van és lenyűgözően tökéletlenek.


Lena és Luis 2021 szeptemberében házasodtak össze, miután az év elején randevúzni kezdtek. 3 hónapja élnek együtt Londonban. Lena, Luis szülinapján a hősének nevezte férjét, aki minden nap mutat neki valami újat.

Köszönöm, hogy a feleséged lehetek ebben az életben, Lu- ez a valaha volt legjobb haknim.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves