Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ULTRAFRAGOLA

Ezzel a dizájn tükörrel a celebek egyszerűen nem tudnak betelni

2022. július 11.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

design lakberendezés otthon tükör belső terek bella hadid
Ezzel a dizájn tükörrel a celebek egyszerűen nem tudnak betelni

Te hallottál már az Ultrafragola tükörről? Itt az ideje neked is alaposan szemügyre venni, hiszen a sztárvilág színe-java rajong érte!


Bella Hadid, Lena Dunham, Frank Ocean. Csak néhány sztár azok közül, akik megszállottjai az Ultrafragola tükröknek. Az 1970-es években tervezett darabot idén kapta fel a sztárvilág, ami egyáltalán nem véletlen!

A tökéletes selfie-tükör

A Poltronova jelenleg 10 000 dollárért árult tükörcsodája, amely egyedül halvány rózsaszínben kapható, ami tökéletesen illeszkedik az idei nyár trendjéhez. A neonfénnyel megvilágított hullámzó keret remek fényt ad a selfie-felvételek készítéséhez, mely a legtöbb bőrszínhez ideális. Bella Hadid, a szupermodell ki is használta ezt az extra tulajdonságot, és előszeretettel készít fotókat az Ultrafragola fényében!

Újjászülető ikon

A bohém tükröt az olasz cég számára 1970-ben Ettore Sottsass tervezte. Opálos PETG műanyagból, üvegből és LED-es világítással készült, egyedi szépségét abban az időben is a gazdagság és a művészet megtestesülésének szánták. A tükröt az 1970-es években számos kiállításon bemutatták, de csak az elmúlt években került vissza a piacra és lett népszerű. 

Popkulturális mementó

Az „Ultrafargola” – olaszról fordítva nagyjából megaeper – tükröt, nemcsak a celebek, de a vizuális szakma is felkapta. Lena Dunham például ebben a tükörben pózolt a Domino belsőépítészeti magazin címlapján. A tükörnek sokrétű jelentést tulajdonítanak a kortárs művészetet kutatók: a tükör neve és formája finom utalás a női nemi szervre, így tiszteleg a feminin erő és érzékiség előtt, ami a nőkből árad.

A most megvásárolható verzió csak az eredeti tükör másolata, de minden darabot az eredeti öntőformában gyártanak Firenzében, Olaszországban.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves