Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hey Girl!

Elképesztően stílusos lett Zooey Deschanel és lakberendező férje új otthona

2022. július 31.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka
lakberendezés otthon lakás ház dekor elle dekor
Elképesztően stílusos lett Zooey Deschanel és lakberendező férje új otthona
© Instagram/@zooeydeschanel

Zöld konyha, színpompás tapéták és sok-sok művészi darab. Ilyen a New Girl című sorozat színésznője, Zooey Deschanel és lakberendező férje, Jonathan Scott otthona.


Tavaly év végén mesélt a sajtónak arról Zooey Deschanel és férje, Jonathan Scott, hogy megtalálták álmaik házát Los Angelesben: egy 5 hálószobás, 8 fürdős ingatlant, 9 és fél millió dollárért. A Magyarországon is népszerű „Álomház” műsorból ismert Jonathan Scott, saját házuknál is megcsillogtatta házfelújítási tehetségét, természetesen feleségének bohém stílusát is kielégítve.

Nem volt azonban egyszerű menet az 1938-ban épült, közel 600 négyzetméteres házat felújítani és berendezni.

„Életem eddigi legnagyobb kihívása volt szakmailag”

– mesélte Jonathan. A felújítás közben kitört a koronavírus-járvány is, ami lassította az anyagbeszerzéseket és az engedélyezési folyamatokat.

De minden jó, ha a vége jó! A Reveal magazin különszámában megmutatták eklektikus otthonuk, ami Zooey stílusát és Jonathan bravúros belsőépítészeti megoldásait dicséri. Mindketten igyekeztek a közel 100 éves, gyarmati stílusú ház jellegét megőrizni, amellett, hogy a lehető legmodernebb és legkörnyezetbarátabb módon berendezni.

„Szinte minden szombatunkat a tervező asztalnál töltöttük, hogy megtaláljuk a tökéletes darabokat, megoldásokat” – mesélte a lapnak Zooey.

A pár számára természetesen fontos volt a harmonikus összkép is. Zooey kézműves/dolgozószobájába például egyedi, kaktuszos tapéta került, a konyhába pedig bohém zöld szekrények és arany világítótestek. A ház minden szegletéből árad az elegancia és a jól átgondolt játékosság. Zooey és Jonathan házuk bemutatása kapcsán, elárultak néhány személyes dolgot is közös életükről.

Scott és Deschanel 2019 szeptemberében kezdett el randevúzni, miután együtt vettek részt egy Carpool Karaoke talkshow-részben.

„8 hónap randizás után, már tudtam, hogy Zooey az én yinem yangja” – mesélte Jonathan.

A hatalmas felújítási projekt után, a pár már csak a kapcsolatukon akar tovább dolgozni.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves