Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÉLMÉNY OTTHON

Mindenki family roomot akar most: ebben különbözik a nappalitól

2024. július 10.

2 perc olvasás

ELLE

otthon család játék family room kivetítő
Mindenki family roomot akar most: ebben különbözik a nappalitól
© Shutterstock

Gondoltad volna, hogy a legtöbb ember számára már a nappali is ódivatú, és valami teljesen más helyiség hódít?


A family room sokkal többet tud, mint egy nappali. Te tudod, mi a különbség a kettő között? Most eláruljuk. 

A family room most a legnépszerűbb újítás

A family room az a hely, ahol az emberek összegyűlhetnek és pihenhetnek, gyakran közvetlenül a konyhából kilépve.

A family room mindig a konyhával szomszédos, de az sem ritka, hogy teljesen egybe vannak nyitva. Nincs elválasztás a két tér között, hogy a finom ételek és italok közel legyenek, így jobban teljesül a family room funkciója

- mondja a szakértő.

Mint kiderült, a family room inkább egy élményközponti szerepet tölt be, általában itt gyűlik össze a család, így inkább a praktikum, mint az esztétikum diktál. Itt a nappalinál kevesebb a bútor és nagyobb a szabad tér, hiszen nem ritka, hogy helyigényes programokat szerveznek ide. 

A fő különbség a nappali és a family room között

Természetesen felmerülhet a kérdés, hogy mi a valódi különbség e két élettér között, és ez általában a formalitáson múlik. A nappalik sokkal formálisabbak, mint a family room-ok. A nappali általában a belépés után közel helyezkedik el, amíg a family room-nál a konyha közelsége az irányadó. 

A family room általában hatalmas kanapékat és kényelmes foteleket igényel, és a házimozi is remek minőségű. Nem ritka egy-egy játékgép, de a társasjáték gyűjtemény sem. Van aki billiárdot és darts-ot is vásárol, mások pedig karaoke felszerelést, vagy éppen kivetítőt. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves