Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÚJDONSÁG

Diane Keaton saját textilkollekciót dobott piacra

2022. november 10.

1 perc olvasás

textil diane keaton tervezés sajat
Diane Keaton saját textilkollekciót dobott piacra
© Getty Images / Amy Sussman

A lakberendezés fanatikus Diane Keaton ezúttal egy textilkollekcióban mutatta meg egyedi stílusát.


Ha te is rajongsz Diane Keaton védjegyévé vált fekete-fehér, garbós stílusáért, imádni fogod azt az 50 szövetet, amit az az Oscar-díjas színésznő az S. Harris textilgyártó céggel együttműködve dobott piacra. A Diane Keaton által tervezett Elements kollekció gazdag pamutból, lenvászonból, boucléból és gyapjúból készült, a fekete-fehér mellett, “griege” vagyis szürkebézs és mélykék árnyalatokban.

A La-Di-Da, Shoot the Moon és Ghost Herringbone szövetnevekkel a kollekció Keaton jelentős szerepei előtt tiszteleg az „Annie Hall” és a „Shoot the Moon” vagyis a “Válás előtt” című filmekben. A színésznő, Jodi Finer-rel, az S. Harris kreatív igazgatójával közösen álmodta meg a kollekciót:

„Ez a kollekció a visszafogottságról és az egyszerűségről szól.”

– mondta Finer.

Keatonnak nem ez az első együttműködése egy lakberendezési céggel. 2019-ben a színésznő, rendező és producer, az Aidan Gray luxusbútor-gyártó céggel, karakteres lámpabura kollekciót mutattak be. A termékek bevezetése után a Perigold lett a kollekció kizárólagos e-kereskedelmi szállítója.

Keaton lakberendezési szenvedélye otthonában is visszaköszön. Olyannyira foglalkoztatja az otthonteremtés művészete, hogy a témában három könyve is megjelent, mint a “The House That Pinterest Built”, amiben arról ír, hogyan rendezte be saját házát csupán Pinterest inspirációs képek alapján.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves