Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BARBIE EFFEKTUS

A Barbenheimer így alakítja a 2024-es falszín trendeket

2023. november 08.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés barbie barbiecore falszín Oppenheimer Barbenheimer
A Barbenheimer így alakítja a 2024-es falszín trendeket
© Shutterstock

A Barbenheimer vagyis a Barbie és az Oppenheimer közös premierjéből fakadó internetes őrület, a 2024-es falszín trendekre is hatással lehet.


A Sherwin-Williams, a világ legnagyobb festékgyártó cége, minden év nyarán kiadja a jövő évi színelőrejelzését. Idén a megacég reflektált a Barbenheimer jelenségre is a színek kiválasztásakor. Az előrejelzésük színei között élénk rózsaszíneket és hangulatos feketéket is találunk, tükrözve a Barbie és az Oppenheimer, a két “rivális” kasszasiker mozifilm hangulatát.

Barbie világának popkulturális pillanata még bőven tart, ez látszik a meleg, rózsaszín színek térhódításán

– mondja Sue Wadden, a Sherwin-Williams színmarketing igazgatója az ELLE Decornak.

Ugyanakkor a világban van elég zűrzavar politikailag és gazdaságilag is, hogy a dizájnban a sötét színek is megjelenjenek.

Az összesen 48 színes előrejelzés a meleg rózsaszínek, bíborvörösök, pirosok és drámai feketék, sötétszürkék mellett nagy népszerűséget jósol 2024-re a törtfehér árnyalatoknak és zöld, kék variációknak is. Ha csak a színelőrejelzésből indulunk ki, izgalmas évünk lesz jövőre!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves