Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROYAL FAMILY

Ilyen Anna hercegnő vidéki otthona, amit Erzsébet királynőtől kapott ajándékba

2024. július 05.

2 perc olvasás

ELLE

rezidencia angol királyi család királyi család királyi rezidencia Anna hercegnő
Ilyen Anna hercegnő vidéki otthona, amit Erzsébet királynőtől kapott ajándékba
© Glyn KIRK / AFP

Anna hercegnő egy igazán festői birtokon lakik, amit évtizedek óta nevezhet az otthonának. 


A brit királyi család tagjai különleges otthonokban élnek. Bár az uralkodó legfőbb rezidenciája az elegáns Buckingham-palota, a család többi tagja inkább a vidéki környezetet és a nyugalmat kedveli. Akárcsak Anna hercegnő, aki évtizedek óta él a vidéki birtokán. 

Anna hercegnő otthona egy hatalmas birtokon található 

A Princess Royal az 1970-es években költözött a birtokra, amit Erzsébet királynő az 1976-as években szerzett meg a lányának és az első férjének. Az épület, amelyben a hercegnő él, a 19. században épült, György korabeli stílusban. 

A birtok a Gatcombe Park nevet viseli, itt található a kastély, emellett több kisebb épület. Az információk szerint van a birtokon pár kisebb rezidencia, ezeket Anna hercegnő gyermekei szokták használni a családi látogatások során. A ház öt fő hálószobából, négy vendégszobából, négy fogadószobából, egy biliárdszobából és egy hatalmas télikertből áll. Igazán tágasak a terek, ezért nagyon kényelmesnek számítanak a helyiségek. Az épület egyik különlegessége, hogy csodás kilátás nyílik a közeli dombokra. 

Így rendezte be Anna hercegnő az otthonát 

A házat hatalmas birtok veszi körül, ami igazán praktikus a királyi család szempontjából. Anna hercegnő imád lovagolni, lovakat is tart, ez pedig lehetővé teszi, hogy bármikor elindulhasson felfedezni a természetet. 

A parkról már többször készült fotó, videó, de a ház belső tereiről sajnos nincs sok információ. Pár évvel ezelőtt egy videóban mutatta meg, az egyik nappalit. Ezek alapján a szobát klasszikus bútorokkal rendezték be, a legfőbb szín pedig a barna. A falakat világos árnyalatra festették, ez ellensúlyozza a barna bútorokat. Anna hercegnő otthonában fontos szerep jut a fotóknak, különféle díszeknek, ezek a nyitott polcokon kaptak helyet. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves