Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI TÚRA

Most bárki ellátogathat Károly király kedvenc nyári rezidenciájára, így néz ki belülről

2024. július 01.

1 perc olvasás

ELLE

királyi család Balmoral kastély Károly király
Most bárki ellátogathat Károly király kedvenc nyári rezidenciájára, így néz ki belülről


Károly király skóciai rezidenciáját megnyitották a nagyközönség számára is, így mostantól mindenki láthatja, milyen körülmények között pihen az uralkodó.


A történelem során először fordul elő, hogy a nagyközönség is bepillanthat Károly király balmorali otthonába, mostantól ugyanis túrákat rendeznek a kastélyban.

KINYITOTTA AZ AJTÓT KÁROLY KIRÁLY

Károly király úgy döntött, nem titkolja tovább, hol pihen meg szabadidejében, egyik kedvenc helyének ajtaját most már a nyilvánosság előtt is kitárta. Hétfőtől kezdve a látogatók vezetett túrákra indulhatnak a kastély különböző helyiségeiben.

Ez a hagyományokban gazdag helyszín, amelyet Viktória királynő uralkodása óta számos uralkodó igénybevett már, remek helyszínen található, és a szomszédok is kedvesek.

Ezt tartalmazza a túra

A Balmoral Estate elárulta, hogy jelenleg az előszoba, a vörös folyosó, a főétkező és a családi étkező, az előtér, a könyvtár, valamint a szalon bejárható a nyilvános túra alatt.

Csodálatos ez a hely, nem meglepő, hogy Károly király szeretné, hogy az emberek is lássák. Felkerestek minket, hogy állítsuk össze ezt a túrát, mi pedig összehoztuk. Szerencsések a jegytulajdonosok, hogy bepillantást nyerhetnek a királyi család nyaralójába, és ők maguk is megtapasztalhatják, mennyire otthonos itt.

A kastélyról itt találhatsz képeket.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves