Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

GYEREKDIVAT

3 ruhadarab, amit sosem szabadna ráadni a gyerekekre az óvónők szerint

2022. október 24.

2 perc olvasás

Kovács Gréta
gyerek gyerekdivat gyerekek óvónő gyerek öltözködés óvoda
3 ruhadarab, amit sosem szabadna ráadni a gyerekekre az óvónők szerint
© Shutterstock

Egy óvónő TikTok-videóban figyelmezteti az anyákat arra, milyen ruhát ne adjanak rá soha a gyerekekre! 


Bár ma már szebbnél szebb gyermekruhák és kiegészítők közül lehet válogatni, nem az extra, különleges öltözetek a legmegfelelőbb választások az óvodába, hanem éppenséggel az egyszerű fazonok — legalábbis egy óvónő szerint. A ma már főként influencerként tevékenykedő egykori óvónő, Amber Jones egy TikTok-videóban mesélte el, milyen ruhákat ne adj rá soha a gyerekedre, ha óvodába viszed!

Ezt a 3 ruhát soha ne add rá a gyerekedre, ha óvodába viszed  

1. Belebújós kezeslábasok

A kezeslábasokat sok anyuka szereti, mert könnyen mozoghat bennük a gyermekük, mindamellett nagyon kényelmes és praktikus viselet. Az óvónők viszont nem szeretik a belebújós változatokat, mert nagyon sok idő eltelhet egy-egy gyermek öltöztetésével, ezért sokszor kérik meg a szülőket arra, hogy csak gombos vagy cipzáros kezeslábast adjanak rá a gyerekükre.

2. Harisnyák

Az egykori óvónő szerint akármilyen csinos is a kislányokon lévő színes, mintás harisnya, abszolút pazarlás ráadni őket. Egyszer hamar tönkremennek és kiszakadnak, másrészt a gyermek számára is kényelmetlenek lehetnek, főleg, ha az óvódában öltözködni is kell és az óvónők sietségben nem megfelelően adják rá vissza.

3. Fűzös bakancsok és csizmák

Bár az óvodai termekben nem szokás viselni kinti cipőt, a ki-és bejárkálás rendkívül körülményes és hosszadalmas lehet azoknak a gyerekeknek, akiknek kötözős cipőjük, belebújós bakancsuk vagy fűzős csizmájuk van. Az óvónők a tépőzáras megoldást szeretik a legjobban, ami biztonságos, kényelmes és könnyen is kezelhető.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves