Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CUKORBETEGSÉG

Remegő kezek, soványság - Tom Hanks változásának hátterében súlyos dolog áll

2022. július 23.

3 perc olvasás

ELLE
betegség cukorbetegség fogyás színészet tom hanks hízás
Remegő kezek, soványság - Tom Hanks változásának hátterében súlyos dolog áll
© Shutterstock

Tom Hanks mindenkire ráijesztett, amikor legutóbbi nyilvános megjelenésén remegett a keze és jelentősen vékonyabb is volt. 


Tom Hanks közelmúltbeli nyilvános szereplései aggodalmakat keltettek a rajongókban, akik ezáltal úgy érezték, nincs rendben a színész egészsége. Kedvelői egy nagyon vékony Tom Hankst láttak, aki remegő kézzel forgatta új filmkét, az Elvist, amely Elvis Presley életét követi nyomon. A sztár korábban megosztotta, hogy szerinte a drasztikus súlyváltozások milyen hatással voltak az egészségére.

Tom Hanks külseje aggodalomra adott okot

A hónap elején a Forrest Gump színésze egy filmbemutatón jelent meg, és bár a közönséget többnyire elbűvölte a legenda, néhányan az interneten kommentálták megjelenését, miután elterjedt egy videó, amelyen a sztár rövid ideig a mikrofonját szorongatta, miközben remeg a keze. Az egyik felhasználó a Twitteren ezt írta:

A remegő kezek, a drasztikus fogyás, és az önuralmának olyan nyilvános elvesztése miatt okkal lehet feltenni a kérdést, vajon rendben van az egészsége? Nagyon remélem, egy legenda, remélem, hogy még sokáig velünk lesz.

Mások azonban azonnal elpártoltak a sztártól, miután  videóra vették, amint a múlt héten határozottan ellökte magától egy rajongóját. Judi James testbeszéd-szakértő azt mondta a The Sunnak:

A testbeszéde itt mindenre utal, törékenységre nem.

Nem erősítették meg, hogy ez a fogyás okot ad-e az egészségügyi aggodalmakra, vagy bármi köze van-e a remegéshez, de a múltban a sztár elismerte, hogy a hirtelen testsúlyváltozások okozhatták, hogy 2-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nála. 

Nem akar még betegebb lenni Tom Hanks

Tom Hanks egyébként betegsége miatt már nem vállal semmilyen olyan szerepet, amely drasztikus súlyváltozást igényel.

A súlygyarapodásnak és a fogyásnak köze lehetett hozzá, hogy kialakult a 2-es típusú cukorbetegség. Olyan sok rossz ételt eszel, és nem sportolsz, ha hízni kell a szerepért. Számos színésszel beszéltem, akik meghíztak a szerepek miatt, és pusztán a térdre és vállra nehezedő fizikai teher miatt senki sem akarja újra megtenni. Szerintem erre többé-kevésbé csak egy fiatal férfi lehet alkalmas. 57 éves vagyok, és nem hiszem, hogy újra elvállalnék egy ilyen munkát.

A 2000-es Castaway című filmben játszott szerepére készülve Hanks állítólag több mint húsz kilót fogyott, hogy hitelesen eljátszhassa az egyedül rekedt férfi szerepét egy szigeten.

Tom Hanks tehát nem egy újabb súlyos betegség miatt fogyott, sőt prevenció miatt vesztett kilókat. Úgy érzi, szeretne ezután egészségesen élni, ennek pedig egyik fontos állomása volt, hogy megszabadult pár kilótól.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves