Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Újabb fordulóponthoz érkezett Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

2022. szeptember 04.

1 perc olvasás

ELLE
erzsébet királynő harry herceg meghan markle utazás Egyesült Királyság
Újabb fordulóponthoz érkezett Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata
© Karwai Tang / Getty Images

Meghan Markle és Harry herceg újabb stresszes napok elé néznek. 


Harry herceg és Meghan Markle tegnap este megérkeztek az Egyesült Királyságba, és ugyan botránynak egyelőre jele sincs, az biztos, hogy ez a látogatás is nagy próbára teszi majd a kapcsolatukat. 

Harry herceg és Meghan Markle ismét nehéz napok elé néznek

A királyi családdal való viszonyuk miatt minden utazás egy időzített bomba. Sosem tudni, éppen melyik családtaggal kerülnek konfliktusba, mit írnak majd az újságok, így van ez a jelenlegi helyzetben is. 

A hírek szerint ez alkalommal nem terveznek találkozót Erzsébet királynővel, ami ismét újabb pletykákra adhat okot. Ezek a pletykák és címlapok pedig legyen akármilyen erős is a közöttük lévő kötelék, minden bizonnyal újabb és újabb nyomást helyez a kapcsolatukra. 

Nem kapnak támogatást az udvartól

Meghan  Markle és Harry herceg Los Angelesből repültek az Egyesül Királyságba, ahol Meghan Markle édesanyjának születésnapját ünnepelték, így a jelek szerint azon az oldalon még mindig a béke uralkodik. 

Az ex-királyi pár a windsori Frogmore Cottage-ban száll meg. Azt egyelőre nem tudni, hogy a gyerekeket, Lilibetet és Arhie-t magukkal vitték-e. 

A pár egyébként maga kell, hogy gondoskodjon a védelmükről, ugyanis a királyi udvar ezúttal sem biztosít nekik biztonsági szolgálatot. 

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves