Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROYAL FAMILY

Beatrix hercegnő borzalmas helyzetbe került Meghan Markle miatt

2023. március 18.

2 perc olvasás

ELLE
angol királyi család harry herceg királyi család meghan markle Beatrix hercegnő
Beatrix hercegnő borzalmas helyzetbe került Meghan Markle miatt
© WPA Pool / Getty Images

Beatrix hercegnő vigyáz a magánéletére, de a Harry herceg és Meghan Markle döntései még rá is negatív hatással vannak. 


Az elmúlt időszak feszült volt a királyi család számára. Miután Harry herceg és Meghan Markle nyíltan beszéltek az elmúlt évek problémáiról, még jobban elmélyültek a konfliktusok. A sussexi herceg az egyik interjújában azt is elárulta, régóta nem beszél a testvérével. Ám a konfliktus nem csak őket érinti, nyomást helyez a többiekre is, például Beatrix hercegnőre. 

Meghan Markle és a királyi család viszonya tovább bonyolódik

Harry herceg és Eugénia hercegnő nagyon közeli viszonyban vannak. Az unokatestvérek korábban sokszor buliztak együtt, mióta a gyerekek megszülettek még szorosabbá vált a kapcsolatuk. Különösen Meghan és Eugénia kerültek nagyon közel egymáshoz, beszámolók szerint a hercegné egyedül benne bízik meg a királyi családban. 

Eugénia ezzel el is árulta, hogy ki mellett áll, miközben az édesanyja, Sára yorki hercegné nincs túlságosan jó véleménnyel Meghanról. Bár nyilvánosan sosem bírálta a sussexi pár döntését, voltak dolgok, amiket nem tudott megbocsátani. Az egyik, hogy Eugénia hercegnő esküvőjén jelentették be a hercegné várandósságát. Goromba lépésnek tartotta. 

Ám a történet még itt nem ért végét, mivel Harry herceg és Meghan nyilvánosan megszólaltak András herceg botrányos ügyeivel kapcsolatban. Ezt a királyi családból rajtuk kívül senki sem tette meg. Az informátorok szerint ez nem esett neki túlságosan jól. Beatrix hercegnő sokszor úgy érzi, két tűz közé került. Szeretne a szülei és a királyi család mellett állni, de fontos számára az unokatestvére is, akihez szoros viszony köti. Ugyanakkor Meghan miatt nagyon nehéz helyzetben van

Közös a barátai kör

Meghant és Beatrixot nem csupán a rokoni szálak kötik össze, mivel a két nőnek ugyanaz a baráti köre. Mindketten közeli barátai Misha Nonoo divattervezőnek, de közeli kapcsolatban vannak Ellie Goulding énekessel is. Nagyon sok tehát a közös pont, ezért lehetetlen, hogy ne valamilyen módon ne legyenek kapcsolatban. 

Beatrix hercegnő tehát szeretné támogatni a szüleit, de a testvérével sem akar rossz viszonyt ápolni, aki Harry herceg egyik legjobb barátja. A beszámolók alapján nagyon nehéz számára ez a helyzet, nem szeretne egyik oldalra sem állni. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves