Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FILTER

Madonna a felismerhetetlenségig torzította arcát

2022. július 16.

2 perc olvasás

ELLE
fotók instagram madonna botox filter
Madonna a felismerhetetlenségig torzította arcát
© instagram.com/madonna

Madonna ismét nem fogta vissza magát. 


Lassan azt mondhatjuk: megszoktuk már, hogy Madonna külsejével sokkol minket, ám most ismét bebizonyította, hogy még mindig képes meglepetést okozni. 

Madonna mindent megtesz a makulátlan bőrért

Madonna egyszerűen imádja a szépészeti beavatkozásokat, a retusálást, a képszerkesztést. És természetesen nem csekély mértékben, inkább extrém módon, sokszor eltorzítva saját magát, felismerhetetlenre szerkesztve vonásait. 

Az énekesnő nemcsak botoxoltat és elsők között próbálja ki a fiatalító kezeléseket, de extrém mértékben manipulálja a fotóit. Nem kerülhet ki róla olyan fotó a profilján, melyen nem hibátlan a bőre. Amin pedig nem tud javítani, azt egyszerűen elrejti. Például a szarkalábakat a szeme körül napszemüveggel takarja, a kezein látható öregedési jeleket pedig kesztyűvel rejti el. Most ismét sokkolta a rajongókat. 

Az énekesnő ezúttal egy vélhetően Snapchat, vagy Instagram filtert tett legújabb videójára, amelyen bőre olyan szinten simult ki, hogy minden jellegzetes vonása eltűnt. Az arcát egyedivé tevő domborulatok, vonalak teljesen eltűntek, az orra szinte egybefolyt az arcbőrével. Nemcsak bőrt simít Madonna új kedvenc filtere, de száját is legalább duplájára duzzasztotta, pedig eddig sem volt éppen apró méretű az ajka. 

Senki sem figyelmezteti

Ugyan rajongói általában figyelmeztetik, hogy ne essen túlzásba a filterekkel, ez most nem történt meg. Az énekesnő rajongói csak imádatukat fejezik ki a kommentekben, csupán egyetlen egy elgondolkodtató megjegyzés érkezett:

Bármit megtennék, hogy megnevettesselek

— írta egy kommentelő, aki lehet, hogy ezek szerint úgy érzi, hogy átlát a szitán, és Madonna nem boldog.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves