Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TARTALOM

Nevetségesnek gondolják az emberek, milyen témában indít podcastet Kim Kardashian

2022. október 04.

1 perc olvasás

ELLE
podcast kim kardashian bűnügy
Nevetségesnek gondolják az emberek, milyen témában indít podcastet Kim Kardashian
© instagram.com/kimkardashian

Soha nem gondoltuk volna, hogy Kim Kardashian ilyen témában indít podcastet, és hogy ez ennyire közel áll hozzá. 


Kim Kardashian's The System: The Case of Kevin Keith címmel indított sorozatot Kim Kardashian. Hogy milyen témában? Nos az mindenki meglepett. 

Kim Kardashian teljesen új szerepben mutatkozik

Az első két epizód már elérhető, az újabbakkal pedig hétfőnként jelentkeznek. A téma pedig nem más, mint a bűnügyek, akármennyire sem ezt képzelnénk el neki.

Az első epizódban Kim Kardashian és a kriminológus producer, Lori Rothschild Ansaldi Keith történetét meséli el. Az ohioi születésű férfit három gyilkosság miatt közel 30 évre ítélték el, a családja viszont minden erejével azon dolgozik, hogy bebizonyítsák, hogy ártatlan. 

Kim Kardashian számára nem új dolog az érdeklődés a bűnügyek iránt

Kim Kardashian azt mondja, hogy rengeteg hullámvölgyön mentek keresztül, mire végre sikerült elkezdeniük a munkát. Célja, hogy megmutassa az embereknek, hogy a világ borzalmas irányba tart, és hogy mindenképpen változtatni kell. 

Sokan nem tudják, de Kim Kardashian nagyon érdeklődő és elkötelezett az igazságszolgáltatás ügyében. A realitysztár volt, hogy ártatlan embereket juttatott ki a rácsok mögül, saját költségén úgyvédet fogadva. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves