Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Big news

Nagy bejelentést tett Kendall Jenner

2022. november 24.

1 perc olvasás

ELLE
kendall jenner bejelentés
Nagy bejelentést tett Kendall Jenner
© Getty Images/Don Arnold

Kendall Jenner búcsút int Hollywoodnak?


Kendall Jenner megunta a rivaldafényt! A valóságshow-sztár és modell úgy döntött, hogy hamarosan egy tanyára költözik. A sztár már keresi az új otthonát, de egyelőre nem tudni, hova költözik. Kendall családja egyáltalán nem lepődött meg a döntésen.

Egy tanyára költözöm

- mondta a Kardashian család valóságshowjában Kendall.

Egy tehenészlány vagyok

- tette hozzá a modell, aki mindig is imádta a természetet és az állatokat, így a döntése egyáltalán nem meglepő.

Egy másik szenvedélye is van

Kendall Jenner októberben arról vallott, hogy a modellkedés mellett egy új szakmát is megtanulna: érdekli a lakberendezés. A sztár úgy érzi, hogy modellként nincs túl sok beleszólása a kreatív dolgokba, és ez készteti arra, hogy valami újat is kipróbáljon. 

Rájöttem, hogy tényleg a magam főnöke akarok lenni, saját ötleteim vannak, és megvalósítom azokat. Egyszerűen úgy érzem, hogy ez egy új én vagyok

- mondta akkor Kendall.

Szakított a párjával

Kendall nemrégiben szakított a kosárlabdázó párjával. A modell és Devin Booker két évig alkottak egy párt, de a kapcsolatuk nem állta ki az idő próbáját. Korábban az idősebb Jenner lány arról is beszélt, hogy lassan ő is készen áll a gyermekvállalásra. 

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves