Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bébibumm

Kiderült, milyen nevet kapott Katalin hercegné unokahúga

2022. július 25.

1 perc olvasás

ELLE
királyi család név Katalin hercegné
Kiderült, milyen nevet kapott Katalin hercegné unokahúga
© Getty Images/Chris Jackson

Katalin hercegné unokahúga néhány hete született meg. Most a kicsi nevére is fény derült. 


Hatalmas a boldogság Katalin hercegné családjában! A hercegné húgának, Pippa Middletonnak a harmadik gyermeke néhány héttel ezelőtt jött világra. Most kiderült, hogy a kislány a Rose nevet kapta a szüleitől. Pippának és a férjének, James Matthewsnak már három gyerekük van, az első, Arthur 2018-ban született meg, 2021-ben pedig első lányuk Grace jött a világra. 

A Page Six lapnak egy bennfentes elárulta, hogy a család nagyon örül a harmadik gyermek megérkezésének és Pippa egy igazán természetes anyuka, aki könnyedén veszi az akadályokat. Katalin hercegnének a húga először június elején, a királynő jubileumi ünnepségén mutatta meg a terhespocakját.

Ők is költöznek

Nem Katalin és Vilmos herceg az egyetlenek, akik a költözés mellett döntöttek. Állítólag hamarosan Pippa és a családja elhagyják Londont és egy Bucklebury közeli faluban fognak letelepedni. A két nővér és a fiútestvérük, James itt nőttek fel. A szüleik Carole és Michael Middleton a mai napig itt élnek. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves