Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ijesztő pillanatok

Beigazolódott Kamilla királyné legnagyobb félelme, ez történt az őt szállító repülőgéppel

2022. november 02.

2 perc olvasás

ELLE
királyi család sérülés repülőgép Kamilla királyné
Beigazolódott Kamilla királyné legnagyobb félelme, ez történt az őt szállító repülőgéppel
© Shutterstock

Kamilla királyné szörnyű perceket élhetett át. 


Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia! Kamilla királyné Indiából tartott hazafelé az Egyesült Királyságba, amikor az őt szállító repülőgép egy madárral ütközött. A baleset során a repülőgép is megsérült. Kevesen tudják, de Károly király felesége retteg a repüléstől, ezért valószínűleg ez a rossz tapasztalat nem fog segíteni azon, hogy leküzdje a félelmét.

Ez a járat volt az

Kamilla királyné  a British Airways egyik Boeing 777 típusú repülőgépével tartott haza Bengaluru városából. A gép már majdnem földet ért, amikor a leszállás során egy madárral ütközött. A jármű orrán egy hatalmas horpadás volt látható az eset után. A British Airways szóvivője később elmondta, hogy a gép a történtek ellenére biztonságosan landolt. 

Ezért utazott Indiába

Kamilla királyné egy egészségügyi központot látogatott meg, ahol állítólag néhány barátjával egy wellness terápiát is igénybe vett. Az intézmény, ahol Károly király felesége tiszteletét tette, elsődleges céljaként azt tartja számon, hogy a gyógyításra, a megelőzésre, valamint a fiatalításra összpontosítsanak. 

Új barátságokat köt

Mint megírtuk, Kamilla királyné nemrégiben Dua Lipa társaságában tűnt fel. Károly király felesége megjelent  a 2022-es Booker Prize díjátadó gálán. Az énekesnő és a királyné között 48 év korkülönbség van, de a fotók láttán úgy tűnik, hogy bőven volt közös témájuk, és nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves