Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BODY

Az 59 éves Demi Moore bombaalakot villantott

2022. július 08.

2 perc olvasás

ELLE
divat bikini Demi Moore divattervezés fürdőruha színésznő
Az 59 éves Demi Moore bombaalakot villantott
© instagram.com/demimoore

Demi Moore szerette volna, ha olyan fürdőruhát viselhetne a strandon, amelyben nem kell alakja miatt aggódnia, így döntött: maga alkotta meg az álombikiniket.


Az 59 éves Demi Moore egyszerűen hihetetlen formában van. Most friss bikinis fotókon mutatta meg tökéletes alakját. 

Demi Moore új hobbit talált magának

Demi Moore bemutatja a dizájndarabjait, ugyanis nem csupán pózol az új bikini kollekcióban, de mint kiderült, ő maga tervezte a darabokat. A Demi Moore x Andie kollekció a sztár saját, a világ különböző tájaira tett utazásai során összegyűjtött vintage darabjaiból merít ihletet.

A kollekció július 7-én debütált az interneten, a többi darab pedig július 15-én válik majd nyilvánossá, ahol drágább modellek is megjelennek, és az eddigi 75 dolláros érték helyett már 155 dollárért kapható különleges tervezéseket is vásárolhatunk. A kollekció részét képezik a klasszikus bikinik, de egyrészes fürdőruhákra is lecsaphatunk. Demi Moore kollekciója nagyrészt visszafogott, ám összességében elmondható, hogy nagyon érdekes, látványos és izgalmas megoldásokkal dolgozik mind ami a textíliákat, mind pedig ami a kivitelezést illeti. A színésznő maga állt modellt a kampányfotókhoz is, nagyon úgy tűnik, a munkafolyamat minden fázisából megpróbálja kivenni a részét. 

Mentálisan is segíteni szeretne a fürdőruhákkal

Demi Moore szeretné, hogyha a nők magabiztosak lennének, amikor az ő tervezéseit viselik:

A fő inspirációt az adta a kollekciónál, hogy azokat a dolgokat szerettem volna komfortossá tenni, amelyet miatt a nők általában aggódnak. Például a pocak miatt. Általáben zavarja a nőket, ha látszik, de én szerettem volna, ha az én darabjaimat hordva nem kell ezen stresszelnie a viselőnek. 


 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves