Anna hercegnő augusztus 15-én ünnepelte a 73. születésnapját, és most az is kiderült, hogyan őrzi meg az egészségét.
Anna hercegnő, Károly király húga augusztus 15-én töltötte be 73. életévét, ennek kapcsán pedig sokan találgatásokba kezdtek, hogy hogyan őrizte meg fiatalosságát és energiáját.
Őt tartják az egyik legkeményebben dolgozó királyi családtagnak, miközben már jóval túl van a brit nyugdíjkorhatáron – ennek ellenére még mindig nagyon aktív életet él.
A hercegnő egyáltalán nem olyan ételeket fogyaszt, amire rá lehetne sütni a „luxus” jelzőt. Ő inkább a praktikusan elkészíthető, egészséges és vitamindús ételeket részesíti előnyben a bőséges lakomák helyett – és úgy tűnik, jól is teszi, hiszen rendkívül jó formában van.
A néha királynő séfje, Darren McGrady elárulta, hogy Anna hercegnőnek a megszokottól eltérő ízlése van, ami a reggelit illeti. Például jobban szereti a túlérett élelmiszereket, mint a legfrissebbeket, mert véleménye szerint azok könnyebben emészthetőek.
Ám nem Anna hercegnő az egyetlen, aki a kevésbé népszerű ételeket szereti. Édesanyjáról, Erzsébet királynőről például elterjedt, hogy imádja a kippert, ami egy csendes-óceáni heringféle, és általában füstölve fogyasztják. Bizarr külseje és íze ellenére rendkívül egészséges. Állítólag a királynő még a háború éveit követően kedvelte meg ezt a halat, amit haláláig előszeretettel fogyasztott.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!