Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SANTA BABY

Ő a világ legszexibb Télapója, neked is látnod kell!

2022. december 18.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

karácsony mikulás télapó Santa Claus szexis férfi jóképű férfi
Ő a világ legszexibb Télapója, neked is látnod kell!
© Instagram/@fashionsanta

Nők milliói bolondulnak a világ legszexibb Télapójáért, aki annyira dögös, hogy kész modellkarriert csinált a télapós külsejéből! 


Éveken át Párizs, London, Milánó és Tokió kifutóin lehetett látni Paul Mason férfi modellt, aki azonban 2014-ben profilt váltott, megújította a külsejét és egy egészen új karrierbe kezdett az ősz hajával! Ő lett ugyanis a világ legszexibb Télapója, Fashion Santa, akiért nemcsak a nők milliói bolondulnak, hanem a divatmárkák és a luxuscégek is állandóan vele akarnak reklámozni az ünnepi szezonban.

Modellként kezdte, a világ legszexibb télapója lett belőle

Az 57 éves Paul Mason egy halom pénzt keresett modellként azzal, hogy mások ruháit mutatta be, őszülő haja miatt viszont egyre kevesebb felkérést kapott. Hónapok utáni tétlenség után azonban az egyik castingon kiválasztották őt egy Télapós reklámba: az ügynöke szerint pedig annyira el voltak ájulva tőle a megrendelők, hogy 2014-ben teljesen átalakította a külsejét és real-life Télapóvá változtatta magát a férfi modell!

Paul Mason jelenleg Fashion Santa néven fut a közösségi médiában, a Télapós szerep kedvéért pedig úgy átalakította magát, hogy még egy egészen hosszú szakállat is növesztett. Állítása szerint az évet pár hónapos szünettel kezdi, nyár elején viszont elkezdik vele forgatni a karácsonyi reklámokat, hogy az év végi szezonra már készen legyenek a karácsonyi promóciók.

Ősszel megint van egy kis szabadideje a Fashion Santának, utána pedig a legelfoglaltabb időszak következik számára a munkában: november közepétől december végéig ugyanis teljesen tele van a  naptára mindenféle televíziós megkeresésekkel és divatbemutatós fellépésekkel, amikkel rengeteg pénzt keres meg.

A világ legszexibb télapójáért bolondulnak a nők 

Paul Mason, azaz a Fashion Santa külsejéért persze nemcsak a márkák rajonganak, hanem a nők is: állítása szerint a nők állandóan szelfizni akarnak vele, főleg, ha piros ruhában jár-kel New York-ban, ahová Kanadából költözött el csak azért, mert olyan sok felkérése volt a karácsonyi időszakra, hogy egyszerűen nem tudott rá nemet mondani.

A férfi modell tervei között szerepel a Fashion Santa brand tudatos építése, amiből egy egész divatbirodalmat szeretne a későbbiekben létrehozni: szeretne egy saját ruhamárkát, később pedig olyan stílusikonná szeretne válni, aki aztán megkerülhetetlen alakja lesz a divatiparban. Nos, Paul Mason talán soha nem volt olyan sikeres, mint most, a videóit és a fotóit elnézve pedig erre minden esélye megvan! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves