Quantcast

Zoe Kravitz esküvőjén ott volt a Hatalmas kis hazugságok egész csapata

Nem is beszélve a híres szülőkről vagy Denzel Washingtonról

Zoe Kravitz hozzáment vőlegényéhez, Karl Glusmanhoz Párizsban szombaton, és az esemény a Hatalmas kis hazugságok csapatának találkozója is volt egyben.

Laura Dern, Nicole Kidman, Reese Witherspoon és Shailene Woodley mind részt vettek a nagy napon, mely Zoe apjának Lenny Kravitznek a párizsi otthonában zajlott. Sajnos, Meryl Streep nem jelent meg, de azért nélküle is elég illusztris volt e vendéglista: Denzel Washington, Eddie Redmayne, Donald Glover, Chris Pine, Cara Delevingne és Ashley Benson mind látták, amint Kravitz kimondja a boldogító igent.

Pénteken tartották a próbavacsorát a Lapérouse étteremben, ahol Zoe egyedi Danielle Frankel biciklisnadrágban, kis topban és hálós felsőben jelent meg, természetesen híres szülei, Lenny Kravitz és Lisa Bonet is jelen voltak.

„Elképesztően örömteli buli volt” – nyilatkozta az étterem társtulajdonosa, Grégiry Lentz a People magazinnak. „Egy teremben lenni Lennyvel, Jasonnel (Momoa) és Denzellel, nos... az tényleg őrület! Amikor eljöttem, már javában toast-okat mondtak és tequiláztak... Hajnali kettőkor még ment a buli”.

Párizs sokat jelent a párnak, eredetileg a vőlegény ide tervezte a lánykérést is, de a sűrű tennivalók miatt az végül szerényebb méreteket öltött.

„Tréningnadrágban voltam” – mondta Kravitz októberben a Rolling Stone magazinnak. „És egy kicsit becsíptem. Éreztem, milyen gyorsan ver a szíve – és azt kérdeztem: jól vagy? Tényleg aggódtam érte! Nekem sokkal jobban tetszett így, mintha az eredeti terve szerinti nagy csinnadratta lett volna Párizsban.”