Quantcast

Szakítás, bulik, szerelem: Vilmos herceg és Kate Middleton kapcsolata képekben

A hercegi pár már 16 éve együtt jóban, rosszban.

Nyolc éven át tartó szerelmét Vilmos herceg és Kate Middleton 2011. április 29-én egy gyönyörű esküvővel pecsételték meg. Az angol királyság egyik legprominensebb személyisége 2010. októberében kérte meg a polgári származású Kate Middleton kezét, egy kenyai utazás során. Öt évvel és három gyerekkel később, nézzük vissza, hogyan alakult a pár kapcsolata a kezdetektől!

St. Andrews-i Egyetem

Mindketten itt diplomáztak. Kapcsolatukat már kezdetekben felkapta a média úgy, ahogy annak idején Diana hercegné és Károly herceg kapcsolatát is. Az egyetemi évek alatt mind a ketten kollégiumban laktak.

Eljegyzés

Vilmos herceg azzal a gyűrűvel kérte meg Kate kezét, amelyet apja is adott annak idején Diana hercegnének.

A kezdetek

Hivatalosan 2003-ban kezdődött kapcsolatuk, Kate pedig azóta is Vilmos herceggel tart a különböző eseményekre, ahogyan a diplomaosztójára is elment. Kate egy gazdag angol családból származik, édesapja üzletember, így hamar megtanulta, hogyan kell fenntartani a jó imidzset a médiában.

Beaufort

Kate és Vilmos közös szenvedélye a lovaspóló. Gyakran ellátogatnak a beaufort-i klubba, ahol együtt hódolhatnak kedvenc sportjuknak.

Six Nation rögbi játékok

A sporteseményen a királyi pár is megjelent, természetesen az angoloknak szurkoltak. Kate itt már jól ismerte a királyi család szabályait.

A lesifotósok

2007-ben a felmerülő házasság nyomására és a lesifotósok zaklatásai miatt a pár egy időre szakított. Az angol bulvárlapokban még olyan pletykák is felmerültek, hogy Vilmos herceg megcsalta Kate Middletont.

Síelés

Pár hónappal később a pár újra egymásra talált. Egy hivatalos eseményen jelentették be, hogy együtt vannak, és készült róluk pár síelős kép.

Bulizás

Korábban sokat buliztak, akár reggelig.

Cheltenham

A jövőbeli hercegné a brit hagyományok előtt tiszteleg, talpig kekiben egy lóversenyen, Cheltenham városában.

Elegancia

Egy lovaspóló mérkőzésen.  Kate a virágos blúz mellé famert, barna csizmát és kék kardigánt választott.

A család tagjaként

Vilmossal nyolc éven át tartó kapcsolata alatt Kate-nek volt ideje integrálódni a királyi családba. II. Erzsébet királynőnek Windsorban mutatkozott be.

Királyi bögre minden háztartásba

Csak pár órával az ejegyzésük bejelentése után Angliában elkezdtek terjedni a szuvenírek, melyeken a pár látható, például ez a bögre. Így születik egy legendás kapcsolat.

2011 április 29-én házasodtak össze

Kate Middleton és Vilmos herceg nagyjából két milliárd ember előtt mondta ki a boldogító igent. A ceremóniára a menyasszony egy Alexander McQueen ruhát választott, melyet Sarah Burton tervezett. A ruha mellé tiarát is viselt.

Kate Middleton terhessége

2012. december 3-án megerősítik a hírt, hogy a hercegné és herceg első gyermeküket várják. Vajon kislány vagy kisfiú lesz? Mindjárt kiderül.

György herceg

2013-ban Kate életet ad első gyermeküknek, György hercegnek.

Sarolta hercegnő

Kevesebb, mint két év múlva Sarolta hercegnő is megszületett.

Lajos herceg

Egy kisfiú és egy kislány után a pár megint babát várt. 2018-ban Lajos herceg is megszületett.

Boldog család

A boldog pár három gyerekükkel.