Quantcast

Natalie Imbruglia 44 évesen, szingli anyukaként hozta világra első gyermekét

Nagyon boldog, hogy sikerült

Natalie Imbruglia 44 évesen, egyedülálló nőként hozta világra kisbabáját. Az énekes és dalszövegíró több, mint 332 ezer rajongójával közölte az örömhírt Instagramon. "Köszöntelek a világban ... Max Valentine Imbruglia ... felrobban a szívem " - írta a képhez. A fotón az énekesnő az újszülött baba aprócska kezét fogja.

A legelső gyereke kisfiú, legalábbis a #myboy hashtag alapján erre következtetünk. Imbrugla életében új fejezet kezdődött, az ezzel járó megpróbáltatásokra már azóta készült, hogy eldöntötte: gyereket szeretne. "Áldottnak érzem magam, hogy van még lehetőségem (teherbe esni), a mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően."

Natalia Imbruglia Instagram oldalán jelentette be, hogy az orvosi beavatkozás sikeres volt: "Az első kisbabám ősszel érkezik. Akik ismernek, tudják, hogy nagyon régóta vágytam már erre." Az igazi kihívás csak a baba érkezése után jön.

Az énekesnő szerelmi életéről mindössze annyit lehet tudni, hogy négy évig élt házasságban a zenész Daniel Johns-szal, az esküvőjüket 2008-ban tartották. Imburglia korábban annyit elárult, hogy már régóta nem beszél exférjével. 2017-ben Matt Field fotóssal volt együtt, ám a kapcsolat nem tartott sokáig. Jelenleg az egyetlen férfi Natalie életében a kis Max Valentine.