Quantcast

#Bullying

Meghan Markle-t most épp egy valóságshow-szereplőhöz hasonlítják

Meghan Markle-t most épp egy valóságshow-szereplőhöz hasonlítják
© Dia Dipasupil / Getty Images

Ellen DeGeneres múlt heti műsorában Meghan Markle megragadta az alkalmat, hogy a gyermekeiről beszéljen. Bemutatott egy vadonatúj fotót kisfiáról, Archie-ról, és beszélt kislányáról, Lilibetről is. 

A műsor során Markle beleegyezett abba is, hogy részt vegyen egy rejtett kamerás játékban, aminek a keretein egy piacra látogatott el, ahol DeGeneres minden kérését teljesítenie kellett. Meghan Markle ezzel lehetőséget kapott arra, hogy személyiségének azt az oldalát is megmutassa, amit viszonylag ritkán láthatunk, ám ez nem mindenkinek jött be.

Egy kétségbeesett valóságshow-sztár

Piers Morgan újságíró a Daily Mail szerkesztőségi cikkében reagált Meghan Markle Ellen DeGeneres műsorában való szereplésére. És mint mindig, most sem válogatta meg a szavait, egészen odáig ment, hogy Markle-t egy kétségbeesett valóságshow-sztárhoz hasonlította, miközben többször is hangsúlyozta, hogy ezzel hülyét csinált magából és az egész királyi családból. Az újságíró szánalmasnak és nevetségesnek nevezte a produkciót, majd hozzátette azt is, hogy Meghan Markle állandóan úgy viselkedik, mint egy díva.

Piers Morgan újságíró kénytelen volt  búcsút mondani a Good Morning Britain című műsornak, miután többször is hevesen támadta Meghan Markle-t.

Forrás: Elle