Quantcast

Kate Middleton is jár kocsmába, csak igyekszik eltitkolni

Fel is hajtott néhány pohárkával

Amikor Kate Middleton épp nem hercegnéi szerepben tevékenykedik, egészen átlagos dolgokat is csinál – például, Halloweenre vásárolgat a gyerekeivel egy szupermarketben, sétál a parkban vagy bulizik – mondjuk, általában biztonsági kísérettel.

A The Mail on Sunday beszámolt róla, hogy Kate titokban egy Chelsea-i pubba látogatott múlt hónapban, hogy a George és Charlotte iskolájába járó gyerekek szüleivel találkozzon.

A helyszín a londoni Hollywood Arms volt, és Kate egy titkos bejáratot használt, így nem kaphatták lencsevégre a paparazzók. A bejáratot kifejezetten Harry hercegnek építették még abban az időben, mikor fiatal volt és egyedülálló, akkoriban a hely arról volt híres, hogy a menő társaságok vad bulikat tartottak benne. Mióta tulajdonosváltás történt 2015-ben, a hely kicsit konszolidáltabb lett.

A Mail azt írja, hogy Kate-et egyetlen testőr kísérte, és a hercegné állítólag „megivott néhány pohárkával”, miközben a többi szülővel beszélgetett. A történet csak hetekkel később ért el a médiához. Ügyes!