Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

THISISUS

„Nem tudom kimondani azt a szót, hogy apu” –Eke Angéla és Borbély Alexandra podcastje őszintén az apákról

2024. június 19.

2 perc olvasás

ELLE LAB

podcast borbély alexandra eke angéla THISISUS ELLE podcast
„Nem tudom kimondani azt a szót, hogy apu” –Eke Angéla és Borbély Alexandra podcastje őszintén az apákról

Megrázó gondolatok, élmények kerülnek terítékre az ELLE Magazin THISISUS podcastjének legújabb epizódjában. Borbély Alexandra és Eke Angéla színésznők beszélgetős videósorozatának második része az Apák és lányaik címet kapta, amely szülőkkel való viszony következményeiről, a gyerekkorból hordozott mintákról és az apakép jelentőségéről szól — kendőzetlenül.


Borbély Alexandra és Eke Angéla színésznők az ELLE Magazin THISISUS podcastsorozatának legújabb adásában saját élményeikről, érzéseikről vallanak őszintén, és közben olyan összefüggéseket is kifejtenek, amelyekről még ők maguk sem beszélgettek soha, pedig hosszú ideje jó barátnők.   

Kemény szülő gyerekeként

Az őszinte beszelgetés során megtudhatjuk például, hogy Borbély Alexandra édesapja igencsak kritikus és szigorú volt vele gyerekkorában, azonban a színésznő szerint ez a szigor volt az, ami sok helyzetben pont, hogy előre vitte őt az életben, egészen Hollywoodig, ahova saját elmondása szerint magától korábban soha nem is vágyott volna.

Nőként az anyagi függetlenség megélésében a 37 éves Jászai Mari-díjas színésznő azonban kifejezetten érzi édesapja szavainak a negatív hatását: „Hibáztatható-e bámiért is egy fiatalon szülővé vált édesapa?” – veti fel a kérdést mindkettőjüknek Alexandra, aki 2022-ben Nagy Ervin színésszel közös ikreiknek adott életet — annak idején ugyanis az ő szülei nagyon fiatalon vállaltak gyereket.

Apák, képek, minták

Eke Angéla története másként szól, az ő édesapja nem volt jelen a születésénél, később, 14 éves korában lépett csak be az életébe. Gyerekkorában a mintaként álló apaképet nevelőapja kemény, szilárd személyisége határozta meg. Az elfogadás iránti vágyódás Angéla felnőttkorára versenyszellemmé alakult, és kitartó hozzáállását is ennek tulajdonítja, hiszen gyerekként küldetésének érezte, hogy bebizonyítsa „alkalmas arra, hogy gyerek legyen”.  

A 37 éves színésznő ennek a meghatározó első találkozásnak a történetét a THISISUS epizódjában meséli el, ahogy a kapcsolatuk későbbi alakulásáról is őszintén beszél a podcastben. 

Borbély Alexandra és Eke Angéla podcastjének második epizódja, az Apák és lányaik már elérhető az ELLE Magazin YouTube csatornáján. 

Nézd meg a THISISUS második adását! 


 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves