Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

EDIDA 2023

Idén is összeállítottuk nektek a magyar design szakma legjobb és leginspirálóbb alkotóinak, termékeinek és szép tereinek listáit, amelyekből ti választjátok ki a magyar design szakma 2023-as „Oscar-díjasait”. Ismerd meg őket, és szavazz a kedvenceidre!

Exkluzív banki partnerünk: Raiffeisen
Autós partnerünk: Raiffeisen

A SZAVAZÁS LEZÁRULT

Nyertesek

Együttműködő partnerünk: MaxCity
JYSK

Az év designere – jelöltek

Az enteriőrtervezés igen komplex munka, melynek során egyaránt figyelni kell a funkcióra, a stílusra, a kivitelezés minőségére és el kell látni a projektmenedzsmentet is. Az év designere kategória idei jelöltjei bravúrosan zsonglőrködnek ezekkel a szempontokkal, munkájuk végeredménye pedig mindig egyedi és különleges.

Az év enteriőrje, közösségi tér – jelöltek

Legalább annyi időt töltünk közösségi terekben, mint az otthonunkban, éppen ezért fontos, hogy az éttermek, kávézók, szállodai előterek, várótermek, irodák és más enteriőrök stílusosak és igényesek legyenek. A kategória idei shortlistjén bérelhető rendezvénytér, szálloda, pékség és két étterem is szerepel, és mind formabontó a maga nemében.

Az év enteriőrje, magánlakás – jelöltek

Semmit sem szeretünk jobban, mint a stílusos lakásokat, épp ezért itt volt igazán nehéz dolga a jelölőbizottságnak is. A jelöltek között idén akad kortárs kőház és belvárosi egyszobás lakás, extravagáns művészlak és glamúros budai otthon is, és előre szólunk: nagyon nehéz lesz a választás!

Az év fenntartható kezdeményezése – jelöltek

Nem könnyű hulladékokból új, esztétikus termékeket létrehozni, miközben felhasználóként mindnyájan hosszú élettartamú tárgyakkal szeretnénk körbevenni magunkat. Igazi tervezői bravúr megfelelni ezeknek az elvárásoknak, a jelöltjeinknek mégis sikerült!

Az év fiatal tehetsége – jelöltek

Lehet-e még egyáltalán új tárgyakat létrehozni? Vannak-e még olyan formák, minták, kombinációk, amilyeneket még nem láttunk? Örök kérdések, amelyekre a fiatalok mindig megnyugtató válaszokat adnak, ők ugyanis azt mondják, hogy igen, mindig van új a nap alatt.

Az év márkája – jelöltek

Ebben a kategóriában olyan jelölteket mutatunk be, akik a minőség és a design iránti elkötelezettségükkel, valamint persze csodaszép termékeikkel lopták be magukat a szívünkbe. A világpiacon labdába rúgni hazai gyártóként nem könnyű, de nem is lehetetlen, ezek a cégek pedig szeretik a kihívásokat!

Az év terméke – jelöltek

Mindennapi tárgyaink esetében nem lehet eléggé hangsúlyozni a stílus és a funkció egységének fontosságát. Ebben a kategóriában olyan termékek kerültek shortlistre, melyek kisszériás gyártásban készülnek, figyelembe véve az odafigyelést, a stílus és a használhatóság szempontjait.

Jelölőbizottság

A jelölteket egy nemzetközileg is elismert szakemberekből álló zsűri választotta ki

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.A további kategóriákban még 2023. September 14-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése