Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LUXUS DESZTINÁCIÓ

Yves Saint-Laurent villahotelje az 1001 éjszaka meséibe viszi vendégeit

2023. szeptember 07.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés marokkó villa nyaralás yves saint laurent villahotel
Yves Saint-Laurent villahotelje az 1001 éjszaka meséibe viszi vendégeit
© Instagram/Villa Mabroukar

Yves Saint-Laurent rezidenciája Tangerben, a Villa Mabrouka néven luxus szállodaként éledt újra.

 


A '40-es évek modern építészetének erejével, egy angol tájház nosztalgiájával és egy nyüzsgő Riad egzotikumával bír Yves Saint-Laurent újonnan nyílt villahotelje. A Villa Mabrouka, arabul "szerencsés villa" belsejében tizenkét lakosztály, két úszómedence és három étterem található. A ház megőrizte eredeti elrendezését, ugyanazzal a csempével a padlón, ugyanazzal a varázslattal a falai között. 

Saint-Laurent azt akarta, hogy a Villa Mabrouka tükrözze gyermekkori otthonának eleganciáját és szépségét, amikor Oranban, Algériában élt

– emlékszik vissza Jasper Conran, a L'Hôtel Marrakech tulajdonosa is.

Ez nem egy klasszikus marrokkói kastély, sokkal inkább egy mediterrán ház, amely az afrikai ország egzotikus hangulatát is keblére öleli. A hely kétségtelenül megidézi a két nagy háború közötti boldog békeidőket, amikor az emberek könnyűnek érezték magukat, és mindenben volt egy kis ragyogás, a Riviérától az Amalfi-partig. Ez a csodálatos környezet időn és téren átívelő oázist nyújt a megpihenni vágyóknak.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves