Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR OTTHON

Lenyűgöző Estée Lauder kedvenc francia villája! Így néz ki belülről!

2023. június 17.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés dekor estée lauder Riviéra francia tengerparti villa
Lenyűgöző Estée Lauder kedvenc francia villája! Így néz ki belülről!
© Instagram / Alice Watson-Smith

Az amerikai kozmetikai cég alapítója, Estée Lauder egykori francia otthona eladó. 


Estée Lauder kedvenc otthona Cannes-ban, az ingatlanpiacra került, több, mint 3 milliárd forinttért. A kozmetikai világ ikonikus alakja, 1963-ban vásárolta a századfordulós stílusú villát, ahol gyakran töltötte a nyarait. Egyes feltételezések szerint, az egyik legnépszerűbb illatát, a Beautifult, itt tartózkodása alatt alkotta meg.

Luxus nyaraló a Riviérán

Az öt hálószobás ház a divatos La Californie negyedben található, amely a „milliárdosok dombjaként” is ismert Cannes-ban. A lenyűgöző épületben Estée Lauder előtt, Picasso is élt egy rövid ideig. Most egy nagy úszómedencével, szabadtéri étkezővel, két nappalival, valamint a Cote D'Azur-partra nyíló drámai kilátással várja új lakóit.

Self-made woman

Estée Lauder szépségipari birodalmát az 1940-es években indította el egy kis választékú bőrápoló termékcsaláddal. Miután évekig önállóan értékesítette termékeit, 1946-ban alapította meg saját nevével fémjelzett cégét férjével, Joseph Lauterrel (később Lauder), aki a ruhaipar üzletembere volt. Estée Lauder a történelem egyik leggazdagabb öntörvényű nője lett, aki széles társadalmi körökben vált népszerűvé világszerte kozmetikai termékeivel. 1973-ban lemondott cége elnöki posztjáról, ekkor a legidősebb fia vette át a munkáját.

Getty Images

Estée Lauder 2004-ben, 95 éves korában hunyt el.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves