Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR KOLLABORÁCIÓ

Új színekkel bővült Selena Gomez edénykészlet kollekciója

2023. június 26.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés konyha főzés Selena Gomez edény edénykollekció
Új színekkel bővült Selena Gomez edénykészlet kollekciója
© Instagram / Our Place

Selena Gomez saját főzési élményét szeretné átadni a gyönyörű edényekkel.


Selena Gomez énekesnő és a konyhai eszközök gyártója, az Our Place, másodszor is összefogott, hogy kiadjanak egy limitált nyári edénykollekciót, két új trendi színárnyalatban. A világhíres márka először 2022-ben működött együtt a világ legpozitívabb influenszerének titulált énekesnővel, hogy a csodás edénykészlettel segítsenek élvezetesebbé tenni a főzést.

Selena Gomez csodás kollekciót tervezett

Idén a Cielo (nyugtató kék) és a Tierra (földes szürkésbarna) fantázianevű színekkel és aranyszínű fogokkal kerültek piacra a minőségi fazekak, serpenyők, Selena legnagyobb örömére.

A kollekcióról Selena korábban úgy nyilatkozott, hogy tükrözi a saját tanulási folyamatát a főzésben, ami másokat is motiválhat.

Ezek az edények valóban az örömteli főzésre inspirálnak

– mondta.

Shiza Shahid, az Our Place társalapítója még hozzátette, hogy miután látta Selena főzőműsorát (Selena + Séf, Disney+), kedvet kapott a főzéshez:

Selena mindannyiunkat arra ösztönöz, hogy tanuljunk meg főzni és élvezzük. Hihetetlenül szórakoztató főzőműsora motivált arra, hogy gyakrabban főzzek a barátaimmal és a családommal, és ne féljek új recepteket és technikákat kipróbálni.

Az idei és a 2022-es kollaboráció vidám színekben pompázó edénykollekciója is az  Our Place webshopján keresztül elérhető.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves