Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sárközi Ákos ajánlásával

Az év kültéri trendje: A nagyi nyárikonyhája „high-end” verzióban

2022. május 27.

3 perc olvasás

Elle Decoration
konyha látványkonyha Tectona Grandis Sárközi Ákos konyhafőnök konyha design
Az év kültéri trendje: A nagyi nyárikonyhája „high-end” verzióban
© Tectona Grandis

Manapság az otthoni konyhafőnökök szívesen kimerészkednek a kertbe, hogy gasztronómiai élményt nyújtó ételeiket sokoldalú grillsütőkön készítsék el, legyen bármi is fogás. Így kap évről-évre egyre nagyobb hangsúlyt kültéri életünkben a beltéri konyhákhoz hasonló módon felszerelt és formatervezett kerti konyha, és a kültéri étkező is. 


Követve az „ami bent, az kint” elvét, egy kerti konyha ma már nem áll meg ott, hogy kiteszünk egy faszenes vagy gázüzemű kerti grillezőt a terasz mellé.  A legizgalmasabb kültéri trendek egyike a komplett, épített kerti konyha – egy olyan tér, amely minden, a konyhákkal szemben támasztott elvárásnak megfelel.

Grillező konyha

Nem kérdés, hogy annak a legtöbb kertben serénykedő szakács örülne, ha nem kellene egyes fázisok miatt a lakásba ki-be rohangálni. Tárolás, feldolgozás, tisztítás, előkészítés, elkészítés, tálalás. Mindez a szabadban, egy helyen, nagyi high-end nyárikonyhájában, ahol mindent megtalálsz, amire szükséged van egy jóízű menü elkészítéséhez: mosogatótál, hűtő, tároló rekeszek, sütő… és utána kényelemesen el is fogyaszthatod a gyönyörűen megtálalt kerti étkezőn. Mindezt egy formatervezett, stílusos épített környezetben képzeld le, ahol minden ott van, ahol lenni kell, ahol a design sem utolsó, és a technológia sem szab határt a menü összeállításakor.

Mindez már a piaci kínálatnak hála a legegyszerűbben valóra is válhat, sőt még választhatsz is a lehetőségek közül.  

Minimalista konyha

Azoknak, akik saját személyes ötleteiket szeretnék érvényesíteni a kerti konyhában, a moduláris kerti konyha elemeket ajánljuk.  Az építtet kerti grillek nagy előnye, hogy a te stílusodhoz formálhatod a végeredményt, azonban sokszor az építéssel járó nyűgre nem szívesen nevezünk be. Ez esetben választhatsz prémium minőségű anyagokból készült moduláris konyharendszert is, ahol kiválaszthatod a konyha elemeit, a burkolatát, a munkalapot és azonnal, macerás építés és telepítés nélkül élvezheted a végeredményt, ami kifinomult részletmegoldásokkal fog megvalósulni.

Kinti sütögetés

Ha valami e még egyszerűbbre vágysz, az is lehet a te utad, hogy egy előre megépített kerti konyhaszigetet választasz. Nincs rossz választás, csak több és több szabadban eltöltött pillanat.

Idén már a Tectona Grandis Kertberendezés kínálatában is találsz megoldást mindenre, ráadásul Sárközi Ákos is mellettünk tette le a voksát. „Amikor elkezdtem először csak fejben összerakni a kerti konyhám, tudtam, hogy kell nekem a terület, hogy minél szabadabban mozogjak és pakoljak benne. Amellett, hogy egy profi grillsütőt szerettem volna, ez volt az egyik legfontosabb szempont. És persze az, hogy ne kelljen semmilyen kompromisszumot kötnöm a konyha kapcsán. És nem kell, ezt szeretem benne a legjobban.”

Itt megtekintheted milyen kültéri konyhát választott Sárközi Ákos. 

Kültéri konyha

Tectona Grandis Kertberendezés

További információ ITT.
info@tectonagrandis.hu

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves