Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

3 dolog, ami minden konyhát közönségessé tesz

2024. június 30.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezés lakberendezési trendek konyha
3 dolog, ami minden konyhát közönségessé tesz
© Shutterstock

Ezeket a dolgokat érdemes kerülni a konyhában. 


A konyha az otthonunk egyik legfontosabb része, ezért érdemes mindent elkövetni, hogy ne tűnjön koszosnak és rendezetlennek. Most azonban eláruljuk, mik azok a dolgok, amiket jó, ha kerülünk, ha azt szeretnénk, hogy ez a tér mindig stílusos és barátságos hatást keltsen a vendégek számára is. 

Felhalmozódott edények a mosogatóban

Csúnyán néz ki, valamint később nehezebbé teszi az edények, fazekak és serpenyők tisztítását, mivel az ételek megszáradnak és megkeményednek rajtuk. Hasznos, ha azonnal beáztatnod az edényeket, miután használtad őket, a főzés utáni rendetlenséget pedig érdemes szintén rögtön eltakarítani. Sokkal könnyebb megtartani a rendet és a tisztaságot, ha a kis dolgokat nem halasztod későbbre. 

A hűtőszekrény nem hirdetőtábla 

A régi meghívók, újságkivágások és a gyerekek alkotásai együttesen felesleges vizuális rendetlenséget okoznak, és nem segítik az otthoni rendszerezést. A hűtő esetében a kevesebb néha több, és nem mutat túl jól, ha mindenféle papír rá van ragasztva. Az egyszerű, de mégis nagyszerű megoldást érdemes választani, valamint ma már az interneten is rengeteg ötlet áll a rendelkezésükre, ami segít abban, hogyan díszítsünk.

A konyha többfunkciós térként való használata nem jó ötlet 

Az iskolai könyveknek, az újságoknak, a gyerekek kézműves munkáinak és a számláknak saját helyiségre van szükségük. A konyha az a tér, ahol az ételek elkészítése a feladat, és még az elfogyasztás abban az esetben, ha nincsen külön ebédlőnk.  Ha azonban kicsi a lakás, akkor a kettős feladatot ellátó kis konyhában érdemes valami féle tárolási rendszert kitalálni, ami segít abban, hogy rendezettebbnek tűnjön a helyiség. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves