Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TALPALÁVALÓ

Iris Apfel új szőnyeg kollekcióját te is imádni fogod

2023. március 08.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

SZŐNYEG kollekció iris apfel Ruggable
Iris Apfel új szőnyeg kollekcióját te is imádni fogod
© Instagram / @iris.apfel

A stílusikon, Iris Apfel, csodás szőnyegeket dobott piacra.


A bohém, színes mintás stílusáról híres élő legenda, Iris Apfel újra összefogott a mosógépben tisztítható szőnyegek gyártójával, a Ruggable-el. “A több az több” filozófiájáról híres művésznő, ezúttal sem okoz csalódást. A kollekció tobzódik a színekben, lenyűgöző mintákban.

Paisley-nyomatok, dzsungel tematika, pálmalevelek és perzsaszőnyeg-motívumok is láthatók az együttműködés során piacra dobott szőnyegeken. 

Apfel kollekciójában azonban nem csak beltéri szőnyegeket találunk, hanem kültéri használatra szánt lábtörlőt is, amit védjegyévé vált szemüvegének mintájával díszített. 

Hogy lehet, hogy ezeket a szőnyegeket ki lehet mosni a mosógépben? A Ruggable két rétegű szőnyegeket gyárt: az alsó egy gumis, tapadó szőnyeg, a felső a mintás szőnyeg, amit ki lehet mosni vagy egy másikra cserélni, ha frissíteni akarunk a szoba dizájnján. 

Iris Apfel zseniális kollekciója már elérhető a Ruggable oldalán!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves