Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

WHITE BATHROOM

Így dobd fel a klasszikus fehér fürdőszobád

2024. február 14.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés fürdőszobai kiegészítő fehér fürdőszoba fürdőszobai dekoráció
Így dobd fel a klasszikus fehér fürdőszobád
© Shutterstock

Hogy ne legyen túl steril a fehér fürdőszobád, így vigyél bele egy kis izgalmat!


Megunhatatlan, örök és elegáns választás a fehér fürdőszoba! Azonban lehet nagyon rideg, steril is, ha nincs benne néhány kiegészítő, amik megtörik a fehérséget. Adunk néhány tippet, mik lehetnek ezek!

1. Vintage elemek

Egy szépen kivitelezett fehér fürdőszoba, tökéletes hely vintage kincseknek a ragyogásra. Legyen az egy antik tükör vagy bolhapiacon talált kristálycsillár, megkapják a megérdemelt figyelmet!

2. Réz fogantyúk, kiegészítők

A leghatásosabb módja, hogy egy fehér fürdőszobába karaktert és melegséget vigyünk az egységes réz fogantyúk és csapok, kiegészítők felszerelése. Kifinomult és hívogató lesz a végeredmény ezzel a változtatással.

3. Művészi érzék

Ki mondta, hogy a fürdőszobába nem való műalkotás? Egyéniséget, színeket vihet a térbe, ha pedig aggódunk a pára okozta károsodás miatt, egy repró ugyanolyan jótékony hatással bír.


4. Fekete akcentusok

A fekete kiegészítők, péládul fekete tükör- vagy zuhanyajtó keret, remek kontrasztot ad a fürdőszoba fehér burkolatainak, bútorainak. Ha továbbmennénk ezen a vonalon, a padló burkolat is kaphat fekete felhangot.


5. Statement lámpa

Ha van elég hely, egy viszonylag nagy csillár a fürdőszobában, minden szemet magára vonz. Mint egy lebegő szobor vagy műalkotás! Persze fontos, hogy a csillár mérete idomuljon a tér méreteihez, ne legyen se túl nagy, se túl kicsi és elhelyezése ne ütközzön IP védettségi korlátokba! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves