Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FASHION BEACH

A Louis Vuitton bárja most a legfelkapottabb hely Saint-Tropez-ban

2023. augusztus 02.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

Loius Vuitton tengerparti bár St.Tropez francia Riviéra
A Louis Vuitton bárja most a legfelkapottabb hely Saint-Tropez-ban
© Instagram / White 1921 Saint Tropez

Louis Vuitton tengerparti oázisa szemet gyönyörködtető!


Louis Vuitton Saint-Tropez-i éttermében új szelek fújnak! A francia Riviéra gyöngyszeme a White 1921 Saint-Tropez szálloda idén nyáron dekorfrissítést és új Michelin-csillagos séfeket kapott. 

A divatmágnás Louis Vuitton első önálló étterme 2022-ben nyílt a gazdagok és szépek kedvelt üdülőhelyén. Egy évvel később a mediterrán környezet színeiben nyílt újra, kék-fehér csempékkel a pulton és a márka By the Pool resort kollekciója ihlette étkészletével és párnáival. Az eredmény magáért beszél! 

Nem csak az étterem stílusa, de a menüje is mediterránra váltott: Arnaud Donckele és Maxime Fréderic séfekkel a konyhában, a vendégek mediterrán ihletésű kulináris utazásra indulhatnak, például szarvasgombával töltött olasz tésztát vagy marokkói fűszerekkel fűszerezett báránykarajt fogyasztva. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves