Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Hihetetlen, milyen fényűző villában él Kylie Jenner!

2022. augusztus 06.

4 perc olvasás

Kovács Gréta

modern bútorok villa sztárotthon kylie jenner luxusvilla
Hihetetlen, milyen fényűző villában él Kylie Jenner!
© instagram.com/kyliejenner

Egészen elképesztő, hogy milyen luxusban tölti a mindennapjait a reality sztárból lett szépségmogul! 


Kylie Jenner a koronavírus kezdetekor, 2020 tavaszán döntött úgy, hogy megvásárol egy olyan házat, amiben még a karantén alatt is úgy érezheti magát, mintha minden egyes nap nyaraláson lenne. Nos, ez a resort villa minden igényét kielégítheti, mert tényleg olyan mint egy felsőkategóriás luxusszálloda!

Nézzünk is meg, milyen Kylie álomvillája belülről!

A 14 milliárdos fényűző rezidencia madártávlatból úgy néz ki, mintha teljesen be lenne építve, ez csak azonban részben igaz. Rengeteg külső terület tartozik a modern stílusú vilához, és bár tényleg kevés a zöld terület, a Kardashian-család olyan sok megabirtokkal rendelkezik, hogy nagy valószínűséggel egyikőjüknek sem hiányzik a parkosított hátsó rész, ahogyan a füvesített kert sem. 

A kevés zöldterület ellenére rengeteg tág térrel büszkélkedik ez a csaknem 2000 (!) négyzetméteres villa, amiben bőven jut hely mindennek: Kylie Jenner például egy külön szobát tart fent a több száz millió értékű cipőkollekciójának — de még így sem szűkölködik a helyben, mert állítólag 7 hálószobája van, amihez 14 (!) darab fürdőszoba is tartozik. Bár ezek mindegyikéről sajnos nem született fotó, azért bőven akadnak képek a villa belsejéről.

Kylie Jenner villája kívül-belül maga a modern luxus

Már a villa bejárata is egy grandiózus szürke ajtóval és egy modern, alulról megvilágított lépcsősorral kezdődik, ha pedig beljebb megyünk, akkor pedig tényleg maga a luxus netovábbja fogad bennünket...

Kylie Jenner nappalija ugyanis maga a tökély. A lépcsősor alatt helyezkedik el a milliókat érő borospince, az emeletre felvezető úton pedig a Kardashian-családról készült fekete-fehér képekben lehet gyönyörködni. A belmagasság egészen hatalmas lehet, a lépcsősor viszont egyszerre modern és tradicionális. Az egész olyan, mintha beleolvadna a nappaliba — köszönhetően az üvegfalas korlátokoknak, amik egyszerre nyújtják és lazítják meg a 

Kylie Jenner udvara is ugyanolyan álomszerű, mint a ház belseje

A két hektáros kinti udvar letisztult, geometrikus formákról és minimalista ízlésvilágról árulkodik: Kylie képein például sokat lehet látni az óriási medencék környékén elhelyezett négyzetalakú járólapokat és a pálmafákat is, melyekre nézve tényleg olyan, mintha nem is egy családi fészekben, hanem egy szállodában lennénk. De Kylie célja is ez volt, tehát sikerült neki azt megvalósítani, amire vágyott!

Teniszpálya, egy  jacuzzi és egy óriási medence is helyet kapott a hátsó részben, amit gigantikus, szürke falak vesznek körül. Erre állítólag a paparazzik miatt volt szükség, de kétséges, hogy hosszútávon mennyire hat börtönszerűen az a tény, hogy az embernek méteres magasságú falak között kell élnie a mindennapjait. Az biztos, hogy sok szabadságérzetet nem ad, viszont hangsúlyozzik, hogy a híresség pont ilyen, biztonságot nyújtó otthonra vágyott.

A garázs is egészen elképesztő méretekről árulkodik

Kylie Jenner otthonának egyik kiemelkedő része az a 12 férőhelyes garázs, ahol a szépségmogul autókollekciója helyezkedik el. Állítólag nincs egy kocsija, hogy a családtagjai is bármikor be tudjanak állni a garázsába, de ha egy pillantást vetünk a lenti videóra, egyből megállapítható, hogy öt luxusautója mindenképpen van Kylie-nak. És ki tudja, hogy még mennyit nem lehet látni!

Kylie Jenner álomvillája tehát nemcsak kívülről, hanem belülről is a minimalista, modern luxust sugározza és bár nem sok parkosított rész kapott helyet az ingatlanban, egy rendkívül tágas, hatalmas terekkel teli otthonról van szó, ami a legnagyobb igényességgel és tökéletességgel lett berendezve. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves