Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROYAL LIFE

A bútordarab, amiért még Katalin hercegné is rajong

2023. május 28.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés dekor hercegnő portré Katalin hercegné Sarolta hercegnő
A bútordarab, amiért még Katalin hercegné is rajong
© Max Mumby/Indigo/Getty Images

Koppintsd le Katalin hercegné kedvenc bútorát! Nagyon divatos manapság!


Katalin hercegné Sarolta hercegnő születésnapját egy a közösségi médiában megosztott portré fotóval is megünnepelte. Bármennyire is bájos a képen a 8 éves hercegnő, bevalljuk, hogy kissé elvonta a figyelmünket az, amin ül: egy fehér fonott pad, amely már évtizedek óta az amerikai tornácok legfontosabb berendezési darabja.

Örök klasszikus

Ezt a masszív, de stílusos szövéstechnikát évezredek óta használják beltéri és kültéri bútorok készítésére – valójában ez a történelem legrégebbi bútorkészítési módja, legalább 5000 éves. És bár nem tudhatjuk biztosan, hol készült ez a fotó Saroltáról, azt igen, hogy ezeket a családi fotókat általában Katalin készíti otthon, így gyanítjuk, hogy hozzánk hasonlóan a hercegné is rajong ezért a klasszikus amerikai bútortért.

Újra hódít

Ennek a szövött bútornak a népszerűsége a '60-as évek óta szinte töretlen; azonban az elmúlt években, mint ahogy azt Vilmos herceg és Katalin hercegné otthonában is látjuk, szélesebb körben is közkedveltté válik. Nem csoda! Tökéletesen illeszkedik más fehér bútorok mellé, de jól mutat a sötét fapadlóval vagy bútorokkal is. A fehér fonott kerti bútorok pedig pompásan mutatnak a verandán, párnákkal és díszpárnákkal.

Általában könnyű, így egyszerűen hordozható a kertben vagy a teraszon, akár a napozni szeretnénk rajta, akár extra ülőhelyet biztosítani egy vendégnek. Azonban arra mindenképpen ügyelni kell, hogy hosszú ideig ne legyen kitéve közvetlen napfénynek, mert az UV-sugárzás gyorsan kifakítja, tönkre teheti. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves