Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Design 2024

Ez a különleges árnyalat tökéletes választás a fürdőszobába a lakberendezők szerint

2024. május 16.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

lakberendezés fürdőszoba piros szín fürdőszoba design
Ez a különleges árnyalat tökéletes választás a fürdőszobába a lakberendezők szerint
© Shutterstock

Néha a meghökkentő árnyalatok használata bizonyul a legideálisabbnak a fürdőszobában.


A lakberendezők szerint bizonyos esetekben érdemes extrém színeket választani a helyiségek megtervezésekor, mert ezzel különleges hatást érhetsz el, akár még a fürdőszoba berendezésekor is.

Ha elég bátor vagy, és a megszokott stílusok helyett valami különlegességre vágysz, érdemes adnod egy esélyt ennek a színnek.

Így lehet meghökkentő és egyedi a fürdőszobád

2024 a piros szín éve lesz, a különböző árnyalatai nemcsak a divatvilágban, hanem a lakberendezésben is népszerűek lesznek. A merész újítások és színek kipróbálásához a fürdőszoba ideális terepet biztosít.

A piros szín melegséget áraszt magából, és a megszokott világos árnyalatok és márvány- vagy kőburkolatok túl steril hatását is ellensúlyozza. Nézd meg, mivel érdemes kísérletezni!

Vörös szőnyeg

A fürdőszobában használatos textilek közül a kád előtt lévő szőnyeg, illetve a toalettcsésze tetejére helyezhető dísztakarás is képviselheti ezt a színt.

Különösen a fehér fürdőszobákban kelthet kellemes és otthonos hatást néhány piros kiegészítő.

Piros mennyezet

A piros színt nem csak a falakon alkalmazhatod. Ha ragaszkodsz a világos színű csempéhez, akár a plafont is díszítheted piros színnel.

Ez ugyan elsőre talán extravagánsnak tűnik, de kifejezetten stílusos lesz tőle a helyiség. Arra azonban érdemes figyelni, hogy a sötétebb árnyalatok szűkítik a teret, így csak a tágas vagy napfényes helyiségekben érdemes használni.

Vörös kád

A fehér vagy krémszínű kád helyett akár piros színű darabot is választhatsz.

Azzal kell számolnod, hogy így ez lesz a helyiség leghangsúlyosabb berendezési tárgya, és nem is érdemes más markáns darabokkal társítani. Elsősorban a fehér, letisztult helyiségekben mutat jól.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves