Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

EDIDA 2022

EDIDA története

2022. július 08.

1 perc olvasás

EDIDA Edida 2022 ELLE DECO INTERNATIONAL DESIGN AWARDS EDIDAMagyarország2022
EDIDA története

A designélet Oscar-díjaként is emlegetett EDIDA majdnem 20 éve jutalmazza a szakma legjobbjait, ráadásul idén először nálunk is megrendezésre kerül.A 2003-ban elindított ELLE DECO INTERNATIONAL DESIGN AWARDS, más néven EDIDA a kortárs designélet páratlan nemzetközi eseménye, amelyre az ELLE Decoration magazinok főszerkesztői ajánlanak tervezőket és projekteket minden évben, illetve választják ki az adott esztendő legkiemelkedőbb munkáit és tehetségeit. A kezdeti 13 kategória mostanra 15-re bővült, tavaly óta többek között a belsőépítészet, bútor és outdoor szekció mellett a fenntarthatóságnak is külön szerep jut.


Az EDIDA nemcsak a fiatal tehetségek pályáját hivatott előmozdítani, hanem az építészet, a design és a belsőépítészet képviselői számára is szeretne találkozási pontot nyújtani. Az eddigi díjazottak között olyan designerek szerepelnek, mint Jaime Hayon, India Mahdavi vagy Fabio Novembre, akik jelenleg is a szcéna legismertebb alakjai közé tartoznak.


Az eredményhirdetésre a szakma legkiemelkedőbb fóruma, a Salone del Mobile alatt kerül sor Milánóban, ám a nemzetközi elismerés mellett több ország szerkesztősége is megrendezi az EDIDA helyi változatát. 


Itthon először idén szeptemberben kerül sor a díj átadására, összesen 6 – fiatal tehetség, designer, enteriőr, márka, termék és fenntarthatóság – kategóriában. A nyertesek kiválasztásában az olvasók is közreműködhetnek, akik ezen az oldalon adhatják le voksukat kedvenc jelöltjeikre.


#EDIDAMagyarország2022

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves