Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Chris Pratt ezt a csodás modern villát bontatta le, hogy új házat építessen a helyére

2024. július 06.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

Chris Pratt Katherine Schwarzenegger modernista építészet
Chris Pratt ezt a csodás modern villát bontatta le, hogy új házat építessen a helyére
© Shutterstock

Chris Pratt és felesége, Katherine Schwarzenegger, egy híres, 50-es évekbeli villát tett a földdel egyenlővé.

 


Chris Pratt és a felesége hamarosan új házba költöznek, ám a terveik sok embert felháborodtak. Az új ház biztosan csodás lesz, ám ehhez egy történelmi épületet kellett lebontani. 

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger új otthona miatt sokan felháborodtak 

Hatalmas felháborodást keltett, hogy a A galaxis örzőiből ismert Chris Pratt és felesége, Katherine Schwarzenegger, leromboltak egy 1950-es Los Angeles-i történelmi otthont, hogy újat építsenek a helyére. A híres házaspár tavaly 12,5 millió dollárért vásárolta meg a brentwoodi, Zimmerman-házként ismert ingatlant, amit Craig Ellwood építész tervezett. De amint a birtokukba került lebontották a nosztalgikus ingatlant, és egy hatalmas farmház stílusú házat húznak fel a helyére.

A döntésük feldühítette az építészet rajongókat, akik azt állítják, hogy a ház kiváló állapotban volt, eredeti jellegzetességeivel együtt, mint amilyenek a padlótól a mennyezetig érő ablakok, a tégla kandalló és az egyedi tervezésű fabútorok. A ház még a Progressive Architecture magazinban is szerepelt fénykorában.

A Los Angeles Conservancy, amely a történelmi épületek védelmén és megmentésén dolgozik, januárban figyelmeztetést adott ki a villa lebontása miatt, arra hivatkozva, hogy az épület a modernista dizájn figyelemre méltó példája. Az Architectural Digest szerint a lebontott modern villa helyére Ken Ungar építész tervezi az új házat a sztárpár számára. Az otthon Katherine anyjával, Maria Shriverrel szemben van, és a hatalmas ház mellett  három autós garázs, medence és egy vendégház is helyet kap majd.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves