Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Colors

Így válaszd ki a bejárati ajtód színét

2024. június 13.

2 perc olvasás

ELLE

szín decor bejárati ajtó ajtó
Így válaszd ki a bejárati ajtód színét
© Shutterstock

A bejárati ajtód színe sok mindent elárulhat rólad is.


A bejárati ajtó az első és az utolsó dolog, amit az otthonodba érkező vendégek meglátnak. Azonban sok-sok szín közül nehéz kiválasztani a legtökéletesebbet. Most itt vagyunk, és segítünk kicsit mélyebbre ásni, hogy rájöjj, melyik lesz a szín, ami az egész otthonodat meghatározhatja, ha már unod a klasszikus fehéret és a barnás árnyalatokat. 

Piros riasztás

Egy piros bejárati ajtó merész kijelentést tesz, és azonnal figyelmet követel. Élénk, vibráló és hívogató, amiről az összes szomszéd beszélni fog. Ha az élénkebb árnyalatok kissé kívül esnek a te személyes palettádon, akkor a visszafogottabb hatás érdekében a mélyebb árnyalatok, a rozsda, a bordó vagy a gesztenyebarna felé érdemes fordulnod.

A kéket sokan imádják

Tökéletes a tengerpartra vagy a nyári napokat idéző városképbe, egy pillantás erre az ajtóra és máris mindenkinek jobb kedve lesz, ugyanis tökéletesen alkalmas lehet a szomorúság elűzésére. Keresd az élénk elektromos kékeket, hogy lenyűgöző kontrasztot alkosson a fehér falakkal szemben, vagy próbáld ki a szürkéskéket a meleg, barátságos bejárathoz. Ezzel a színnel nem igazán lehet hibázni.

A tökéletes rózsaszín

A romantika színe, így a rózsaszín bejárati ajtó garantáltan fülig érő mosolyt csal az arcodra. Ezek az árnyalatok egyébként elképesztően nagy népszerűségnek örvendenek Londonban. A választék pedig hatalmas, pasztellszínekben és pirosas árnyalatokban idézheted meg,  de a gazdag fukszia vagy a forró rózsaszínnel is egyedivé teheted a látványt. A rózsaszín bejárati ajtók egyáltalán nem megszokottak, de pont ezért lehetsz te különleges.

Bevállaljuk a zöldet?

Összekapcsolnád a házadat a természettel? A zöld szín erre tökéletesen alkalmas. A mély smaragdzöldtől és a tompa khakitól kezdve az élénk citrom- és almazöldekig biztosan van számodra is megfelelő árnyalat. A zöld bejárati ajtók egyébként idén egyre népszerűbbek, amin nem csodálkozunk, ugyanis tényleg csodálatosan mutathat. A vendégek pedig szintén biztosan imádnák.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves